Hellsing ve Hellsing Ultimate Hakkında Bilgiler ve Teoriler
Efsane serilerden olan Hellsing karakterleri hakkında bilgiler ve bazı ek bilgiler

Hellsing

Alucard Kimdir/Tarihçe

Alucard aslıda bundan 541 yıl önce yaşamış ve ordusu ile gelmiş geçmiş bütün ordulara dehşet ve korku salan acımasız bir generaldir. Tanrının kendisi için edilen Duaları kabul etmeyip bunun yalnızca onca yalvarmak olduğunu düşünene Kont tanrıyı dünyaya getirmek için büyük savaşlar olası gerektiğini düşünür bunun için milyarlarca insan öldürür ister kendi ordusu ister düşmanları olsun önünde duran herkesi öldürmüştür. Sonunda Osmanlı ile girdiği bir savaşta yenilmiştir tam boynu kesilecekken yerden bir askerin kanını içmiştir ve gerçek bir vampir olmuştur bundan önce ne olduğu yada önceden vampir olup olmadığı kesin değil.

Alucard Gif ile ilgili görsel sonucu

Alucard Hellsing Ultimate de 100 yıl öncesinde Londrayı tek başına fethetmiştir. Kendi kalesinde hizmetçileri ile yaşarken bir gün Hellsing ailesi Alucarda meydan okumuş ve onu malup etmişlerdir. O günden sonra Hellsing karargahının zindan katında Vampir tarafını geliştirmek için 100 yıl boyunca deneylere ve testlere giren Alucard sonunda Nihai Vampir olarak Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing in hizmetkarı olmuştur.

Alucardın Baş Düşmanı Alexander Anderson

Serinin en çok sevilen karakterlerinden Peder Alexander bir yenileyici ve biyolojik bir ölümsüzdür(Dıştan öldürülmedikçe ölümsüz).Alucardın baş ve ilk düşmanı olan Peder Alexander son derece güçlü bir avcıdır avının kaçmasına izin vermeyen ve Katolik için çalışan bir Vampir avcısıdır.Kendisi ve takımı için Tanrının dünya üstündeki adı veya yargısı demektedir(Her ne kadar doğru ise).

aLEXANDER HELLSİNG GİF ile ilgili görsel sonucu

Dediğim gibi Alucardın baş düşmanı olması dışın da ilk düşmanıdır da Hellsing de pek görünmese de Hellsing Ultimate de önemli bir rol oynar. En son Mucizeyi kullanıp Alucardı neredeyse öldürmek üzere olması ve dünyasını yakması savaşın gidişatını büyük oranda etkilemiştir. Alucardın en çok saygı duyduğu sayılı insandan birisidir.

Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing

Daha çok İntegra Hellsing olarak geçen kişi Alucardın efendim dediği kişidir. 100 yıl önce babası Alucardı zindana kapatmış ve onu Nihai vampir yapmıştır. Alucard İntegraya karşı sonsuz bir sadakat barındırır onun her emrini yerine getirir. Daha çok uzaktan izleyen ve emirleri veren karakterimiz sigara içmeyi seven soğukkanlı bir yapıya sahiptir kendisi animede Hellsing karargahının lideridir. İnanılmaz derece vatansever ve sadıktır.

sir integra hellsing gif ile ilgili görsel sonucu

Ciddi otoriter ve soğuk biri olsa da sert kalpli birisi değildir. Duygularını neredeyse asla belli etmese de anime de çoğu zaman üzüntü neşe keder ve acı gibi duyguları çok belli bir şekilde görülebilir. Çoğu zaman ağzında bir sigara ile karşımıza çıkar

Seras Victoria Kimdir

Seras Victoria tamamen Alucardın kanından olan bir vampirdir o aydınlık gece de Alucard tarafından sonradan vampire dönüştürülür son derece yetenekli olan polis kız Alucard kadar güçlüdür. Çoğu zaman neşeli tavrı ve mizahlı kişiliği ile hemen hemen herkesin sevgisini kazanmıştır. Hellsing Ultimate de önemli bir rol oynayan Seras tıpkı Alucard gibi efendisine büyük bir sadakat ile bağlıdır. Kan içmeyi reddeden vampirimiz Hellsing Ultimate serisinde Pip Bernadotte nun kanını içerek gücüne nihayet kavuşmuştur.

Seras victoria hellsing gif ile ilgili görsel sonucu

Alucardın kızı gibi gördüğü Seras vampir olsa da insanı bir yana sahiptir. Öldürmekte çoğu zaman tereddüt etmesi ve ölenlerin arkasından üzülmesi bunu gösterir neyseyki Hellsing Ultimate in sonunda bunu aşmayı başarmıştır. Alucardı Alexander Anderson dan kurtarmış olan Seras efendisi için ölmeye dahi hazırdır onun kanının içmeyi reddedip özgür vampir olmaktansa onunla kalmayı tercih etmiştir.

Walter C. Dornez Kimdir

Walter seride hain olarak geçen karakterdir İntegranın en yaknınıdaki kişi olan Walter düşmanları için bilgi sızdırmaktadır. Alucard ile 100 yıldan aşkın bir süredir yakın dost olsa da onu öldürmeyi istemektedir. Her şeyi kesen ipleri ile ister Hellsing de ister Hellsing Ultiamate de Sir İntegrayı kurtarmıştır.

Walter C. Dornez hellsing gif ile ilgili görsel sonucu

Hellsing ailesine 100 yıldan uzun süredir uşaklık yapan Walter İntegranın babası Arthura da hizmet etmiştir. Kendisi son bölümde Alucardı öldürmeye çalışsa ve onlara ihanet etmiş olsa da Sir İntegra ve Seras hayla onun içinde iyilik olduğunu düşünmüştür. İntegranın öldür emrini verirken acı çekmesi de Walter ın ne kadar sevilen bir karakter olduğu gösterir.

Alucard hakkında bazı bilgiler:

1-Elleri ile binlerce kişi de öldürebilir ama o silahları ile öldürmekten hoşlanıyor

2-Ölümün insanlara bahşedilmiş bir hediye olarak görüyor

3-Kendisine canavar dendiği zaman sinirleniyor

4-Ziyafetlere tek kelime ile bayılıyor

5-İnsanları izlemek onu eğlendiriyor ve güldürüyor

6-Kendisini bir gün öldürecek kişinin bir insan olduğuna inanıyor

7-İçtiği her bireyin kanı ile ruhunu besliyor ve kendine 1 can daha ekliyor

8-Bundan 541 yıl önce Osmanlı İmparatorluğu ile savaşmıştır

9-Son sahnede Alexander çiviyi kalbine saklamadan önce Alexander saygı duyduğu tek insandı

10-Her ne kadar vampir olsa da aşağılık vampirlerden nefret eder

11-Cehennemin bekçisi kara köpek Baskerville ye hükmetmektedir

12-Kendisini şeytan olarak tanımlar

Silahlar:

Hellsing ARMS .454 Casull Auto:

Üretici: Walter C. Dornez
Kullanıcı: Alucard

Üretim Yeri: Hellsing Karargahı

Ä°lgili resim

Bazı bilgiler: Namlusu 25 cm uzunluğundadır ve Titanyum Nitrür ile tamamlanmıştır buda ona altın rengi verir. 6 Kg ağırlığa sahiptir. Manchester Cathedral'in erimiş gümüş Hıristiyan hacıdan yapılmış bir çekirdeği taşıyan Gümüş mermiler ile ateşleme yapar. Silah 11.23mm mermi girişi olsa da 13mm kullandığı iddia edilir.

Hellsing Combat Pistol 'Jackal'

Üretici: Walter C. Dornez
Kullanıcı: Alucard

Üretim Yeri: Hellsing Karargahı

Ä°lgili resim

Bazı Bilgiler: Jackal özellikle Alucard için yapılmış olan devasa bir yıkım gücü olan bir tabancadır. 39 Cm uzunluğunda ve 10 Kg ağırlığındadır. Siyah tunç bir konstrüksiyona sahiptir ve devasa 13mm mermiler kullanır. Jackalın gümüş enjektör portu solda bulunur buda Casull ile kullanılması gerektiği anlamına gelir. Yalnızca Andersonu öldürmek için yapılan silahın üstündeki yazıt özellikle Andersonu öldürmek için olduğunu işaret eder. Mermileri kutsanmış Makedon gümüş bir kılıf ile kaplıdır ve önceden kutsanmış cıvayı içeren bir patlayıcı uç içerir. Mermiler "Marvell'in Kimyasal Kartuşu NNA9" kullanır ve Jackal slaydının minimum hareketi ile çok kısa sürdüğü iddia edilir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları