Hand Shakers Tanıtım
2017 yılında çıkacak yeni bir seri..Keyifli okumalar.

Hand Shakers Tanıtım


Adı: Hand Shakers

Tür: Fantastik,Süper Güçler

Tarih: 11 Ocak 2017

Yayın: Çarşamba 00:30

Konu: Tazuna tamirde iyi olan bir lise öğrencisidir.Bir gün üniversiteden gelen tamir talebini kabul eder, oraya gittiğinde laboaratuar da yatan Koyoriyle el ele tutuşmaları sonucu bir ses duyar:

“ Onlar,Babil Vahiyinin alıcılarıdır. Tanrı'ya meydan okuyanlardır.
 Kendilerini kaçınılmaz olarak ortaklarıyla savaşa atanlar.Tanrı onlardan ne istiyor?
 Ve Tanrılarınki aşan güçleri istiyorlar mıydı? Seçilenlerin ruhları birbirine bağlı.
 Savaşın gerçekleşeceği Ziggurat'a el veel katılın.”

 

 

 

 

Tazuna Takatsuki

Seslendiren: Souma Saitou

Mekanikte iyi olan ve insanlar için tamir yapan lise öğrencisi. Ortalama bir insandan daha odaklıdır ancak bunun çevresi tarafından fark edilmemesinden endişeleniyor.Bir laboaratuarda uyurken Koyori ile el ele tutuştuktan sonra Hand Shaker oldu.Koyori elini bırakırsa ölücek. Tazuna’ya ölen kız kardeşini hatırlatıyor. 

 

 

 

Koyori Akutagawa

Seslendiren: Sumire Morohoshi

Bir laboratuarda yatan bir kız.Tazuna elini tuttuktan sonra uyandı ve Hand Shaker’in ortak oldu. Her zaman ifadesizdir ve konuşmaz. Eğer Tazuna elini her zaman tutmaz bırakırsa HandShaker  kuralı gereği ölür. Dahası bir Hand Shaker dövüşünü kaybetmesi gerçek ölümü ifade eder.

 

 

 Riri Hojo

Seslendiren: Ai Kayano

Nazik ama sağlam bir onur öğrencisi. Tazuna’nın okulundaki,öğrenci konsey başakanı.Özel yeteneği tarot kart okumadır, ve bu beceriyi kullanarak,genellikle çevresindekilere tavsiyede bulunur. Masru’nun ablası.



 Masru Hojo

Seslendiren: Ayumu Murase

Olgun ve sakin bir entelektüel,o kadar ki kimse onun on iki yaşında olduğunu düşünemiyor.Kız kardeşinin davraşına hayran olmasına rağmen, her zaman ona bakmak için elinden gelenin en iyisini yapar.Özel becerisi kart oyunları ve bölge içinde bir numaralı oyuncu olması.

 

 

 Chiziru Mitsudera

Seslendirici: Sumire Uesaka

Son derce küçük ve genellikle orta öğretmenlerden farklı. Ancak aslında bir yetişkin. Görünüşüne rağmen işinde çok yetenekli. Dahası çok çalışkan ve karakterli bir kadın,o nerdeyse mükemmel.



 Hayate Azuma

Seslendirici: Kaito Ishikawa

Chizuru’nun astı ve yeni bir çalışanı.Sakin bir adam. Son derece uzu boyludur ve sıklıkla Chizuru, patronu olduğu için yanılıyor.Bu olduğunda her zaman ona kızıyor.Chizuru’yu destekleyen bir çalışanı.

 

 

 Kodama Awaza

Seslendirici: Mikako Komatsu

En güçlü Hand Shaker’lerden biridir. Hibiki ile birlikte savaşır.Neşeli ve kendinden emin,kendine güvenen bir kız. Genellikle bir idol olarak çalışır. Zaman zaman değişik kelimeler kullanmasıyla dikkat çekiyor.



 Hibiki Moriyama

Seslendirici: Tomokazu Sugita

Kodam’nı yanında savaşan bir Hand Shaker. Kodama’yı desteklemek için işinden ayrılana kadar,bir iş adamı idi ve şimdi yöneticisi olarak çalışıyordu. Kodama’nın söylediği yada yaptığı her şeyden derinden etkilendi.

 

 

  Break

Seslendirici: Jun Fukuyama

Arzularını gerçekleştirmak için Bind’in yanında savaşan bir Hand Shaker. Bind’i kontrol etmek için gücünü kullanıyor.



 Bind

Seslendirici: Youko Hikasa

Arzularını gerçekleştirmek için Break’ın yanında savaşan bir Hand Shaker. Break’a bağımlıdır.

 

 

 Nagamasa Makihara

Seslendiren: Showtaro Marikubo

Tazuna'nın okulunda doçent profesör. Hand Shakers’in ilk araştırmacısı. Bir kişiyle konuşmaya başlayınca, sıklıkla onları geride bırakmaya başlar. Hayttaki felsefesi olumlu olmaktır.En sevdiği yemek shuumai (çin tarzı köfte)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları