Haikyuu!! To The Top Animesinin Yeni Tanıtım Videosu ve Görselleri Yayınlandı
Haikyuu!! To The Top'un ikinci yarısına sayılı günler kala hayranlarını çok sevindirecek içerikler paylaşıldı!!

Haikyuu!!'nun resmi Twitter hesabı, serinin 4. sezonunun ikinci yarısı için tanıtım videosu cuma günü yayınlanılacak.

Manganın yaratıcısı Haruichi Furudate sezonun ikinci yarısını kutlamak için yeni görseller yayınladı.

Image

Anime MBS, TBS ve BS-TBS üzerinden 2 Ekimde saat 14.25'de yayınlanılacak. SUPER BEAVER açılış müziğinin arkasındaki isim olmakla beraber bestelenen şarkının ismi de "Toppakō" olacak ve SPYAIR da kapanış müziği olan "One Day"'i besteleyecek.

2. yarı 14. bölümden 25. bölüme kadar olacak, normalde Temmuz ayında yayınlanması planan seri ne yazık ki pandemiden ötürü ileri tarihlere ertelenmişti.

Animenin ilk yarısı 10 Ocak'ta vizyona girdi ve 3 Nisana kadar da yayınlanmaya devam etti. Crunchroll seriyi Japonya ile eş zamanlı yayınladı.

Production I.G'nin ilk voleybol konseptli, Haruichi Furudate'nin yapmış olduğu manganın anime adaptasyonunu 2014 Nisan ayında ekranlarla buluşturdu. Serinin 2. sezonu 2015 Ekim'de, 3. sezonu ise 2016 Ekim ayında prömiyerini yaptı. Crunchyroll ise serinin 3 sezonunu da Japonya ile eş zamanlı yayınladı. Bununla birlikte Sentai Filmworks 3 sezon boyunca serinin yayın haklarının sahibi idi. Bu süre boyunca 2015 yılında ilk sezonu DVD ve Blu-ray formatında japonca olarak, 2017 Kasım ayında ise ingilizce dublajla yayınladı.

Crunchyroll aynı zamanda serinin iki filmi olan Haikyuu!! The Movie: Talent and Sense ve Haikyuu!! The Movie: Battle of Concepts'i 2018 Aralık ayında yayınladı. 2 film de 2017 Eylül ayında Japonya'da yayınlandı. Ondan önceki filmler de Japonya'da 2015 yılında prömiyerini yaptı.

Haruichi Furudate 2011 yılında başlayan manga serüvenini 20 Temmuz 2020'de bitirdi. Viz Media mangayı dijital ortamda ve basılı olarak yayınladı.

Image

KAYNAK: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları