Haikyu!! Animesi 10 Ocak'ta Prömiyer Yapacak
Bir tanıtım videosu yayımlandı.

TVアニメ『ハイキュー!! TO THE TOP』ティザーPV

Haikyu!!'nun 4. Sezonu, Haikyu!! To The Topiçin resmi web sitesi, cuma günü yaptığı açıklamada, animenin 10 Ocak'ta MBS ve TBS'de Japonya'da prömiyer yapacağını açıkladı. Site, ayrıca, animenin Ocak-Mart arası yayımlanacağını ve daha sonra Temmuz 2020'de ikinci bir kısımla devam edeceğini açıkladı.

Ayrıca, site, anime için bir tanıtım videosu yayımladı. Videoda Burnout Syndromes'in seslendirdiği açılış tema şarkısı "PHOENIX." duyuluyor.

Anime, MBS'de Super Animeism programlama blogunda yayımlanacak. Kazuyuki Okitsu, oyuncu kadrosuna Suguru Daishō olarak katılıyor. Natsuki Hanae, Kamomedai Lisesi'nden Kōrai Hoshiumi karakterini seslendirecek ve Mamoru Miyano, Inarizaki Lisesinden Atsumu Miya karakterini seslendirecek.  CHICO ile Honeyworks, "Kessen Spirit" (Spirit of Decisive Battle) isimli kapanış tema şarkısını performe edecek.

Production IG'nin Furudate'nin voleybol mangasının ilk TV anime uyarlaması Nisan 2014'te prömiyer yaptı. Animenin 2. sezonu Ekim 2015'te, 3. sezon ise Ekim 2016'da gösterime girdi. Crunchyroll, her üç sezonu da yayımladı. Sentai Filmworks, üç sezonu da lisansladı. Sentai Filmworks, animenin ilk sezonunu 2015'te DVD ve Blu-ray Disc' için çıkardı, ardından Kasım 2017'de yine İngilizce bir dublajla yayımladı. Şirket, Ocak 2018'de 2. sezonun homevideosunu da yayımladı.

Haruichi Furudate, 2011 yılında orijinal mangayı başlattı. Viz Media, mangayı dijital ve basılı olarak yayımlıyor. Manga şu anda son arcında. 

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları