Gundam: The Origin VI: Rise of the Red Comet Altyazılı Tanıtım Videosu Yayınlandı
Gundaum Orgin serisinin 6. bölümünün 5 Mayıs'ta yayınlanması ile Loum Arc serisi sona eriyor.

Gundam.info sitesi Gundam: The Origin’nin 6. bölümünü olan "Tanjō Akai Suisei" [Rise of the Red Comet] için ikinci bir tanıtım videosu yayınlamaya başladı. Tanıtım basitleştirilmiş Çince (Hong kong ve Tayvanca), İngilizce, Korece ve Fransızca altyazılı olarak yayınlandı. Bu tanıtımda White Base, Kaptan Bright Noa, Ryu Jose ve diğer bilindik Gundam karakterlerini (tekrar) görmemiz mümkün.

Gundam: Origin 6. Bölüm Tanıtım Vidoesu

Belirli Sinemalar ikinci dizi bilet satışlarına dün itibari ile başladı. Biletlerin yanında verilecek olan bonus hediye ise boyunluk askısı ile Amuro Ray’in kimliği olacak. (ÇN: Bir Gundam Fanı olarak bütün serileri izlemiş olmama rağmen, Amuro'ya bir türlü kanım ısınamadı gitti.)

 ID

ID 2
Japonya'da 5 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayacak olan 6. bölüm, Zeonların genç as pilotu olan Char Aznable’nin “Red Comet” ünvanını nasıl aldığına odaklanacak. Ayrıca Federasyon tarafından başlatılan “Project V” silah projesinin RX-78-2 Gundam’ın doğuşuna nasıl sebep olduğunuda tabi.

Mobile Suit Gundam: The Origin V: Clash at Loum ( Mobile Suit Gundam: TheOrigin V: Loum no Kaisen ) Japonya'da Eylül ayının ikisinde 35 ayrı sinemada gösterime girmişti. Bir önce yayınlanan bölüm 15 sinemada gösterime girmiş, böylece bir önceki bölüme göre 2 kat daha fazla sinemeada yayınlanmış oldu. Ayrıca toplam 4 hafta boyunca vizyonda kalmış ve bir önce yayınlanan bölümlerden 2 hafta daha fazla gösterimde kalmış oldu.

Char

Gundam: The Origin manga yazarı Yoshikazu Yasuhiko eylül ayında anime serisi için daha fazla bölüm gelebileceğini belirtmişti. Bir sonra ki bölüm için bir yıl beklemek gerekecegini de belirttiğini ekleyelim. Ancak resmi olarak bu sözleri doğrulayan bir açıklama gelmediği için 6. Bölümden sonra devam edip etmiyeceği kesin değil. Çünkü 6. Bölüm ile birlikte Loum Arc tamamlanmış olacak.

Anime projesi Yoshikazu Yasuhiko’nun orijinal Mobil Suit Gundam anime serisinden esinlemerek yazdığı aynı adlı eserden uyarlama olarak yapılmakta. Yoshikazu Yasuhiko ilk gundam animesinde karakter tasarımcı olarak görev almıştır. Manga toplamda 10 milyon kopya olarak basılmıştır. Kendisi Gundam: The Origin animesinde de şef yönetmen ve storyboarder olarak görev almatadır. 

 

 kaynak: ann

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları