Guilty Gear Xrd-Revelator Incelemesi
Guilty Gear Xrd Revelator Incelemesi

Guilty Gear Xrd Revelator

Guilty Gear Xrd Revelator

Oyunda yeni karakterler olan Answer ( Tomokazu Seki tarafından seslendirildi) ve Baiken (Mayumi Asano tarafından seslendirildi) yer alıcak. Yeni oyun , daha önceki oynanabilir karakterlere dengeleme değişiklikleri özellikleri gibi yeni tekniklere yer verilecektir. Arc System Works , Tokyo ve Osaka'daki oyun için 20-22 Ocak tarihleri arasinda mekan testleri yapilcak.

  

   Arc System Works, arcade surumunden sonra Steam, PS4 ve PS3 uzerinden PC için oyunu piyasaya surmeyi planladı. Ev konsolu surumundeki hikaye moduna yeni bir senator eklenecek. Guilty Gear Xrd Revelator'u PC,PS4 ve PS3'e sahip olanlar ev konsolu surumune daha dusuk bir fiat odeyecek.

 

  Arc System Works orjinal Guilty Gear Xrd -IŞARET- oyununu Subat 2014'te Japon oyun mekanlarinda piyasaya surdu. Sirket daha sonra Aralık 2014'te Japonya'daki PS4 ve PS3 oyun konsollarini piyasaya surdu ve birkaç ay sonra da yayimci Aksys Games oyunu Kuzey Amerika da piyasaya surdu. Arc System Works , oyunu 15 Haziran'da Avrupada piyasaya surdu ve Aralık 2015'te Steam de bir PC surumu yayimlandi.

 

Arc System Works daha sonra Agustos 2015'te Japonya genelimde Guilty Gear Xrd Revelator oyun etkinligini duzenledi, 26 Mayis'ta Japonya'da PS4 ve PS3 seklinde piyasaya suruldu. Aksys Games oyunu Kuzey Amerika da PS4 ve PS3 seklinde 7 Haziran da piyasaya surdu. Arc System Works, 14 Aralık da PC de Guilty Gear Xrd-Revelator'u piyasaya surdu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları