Gudetama Oyunu Bir Gudetama Kadar Basit ve Tatlı
Gudetama Tap, serbest zamanı en iyi değerlendirmenin yoludur. Bir Gudetama meraklısı olarak bunu takdir bile edebilirim.

          Image

Gudetama uykulu, tembel bir yumurta olan Sanrio karakteridir ve onu, son derece bağlanılabilir buluyorum. Gudetama Tap, Gudetamas'ın farklı varyasyonlarını toplamak için bir ocakta yumurta pişirdiğiniz ve daha fazla yumurta pişirebilmek için daha fazla puan kazanabilmek amacıyla onlara dokunmanız gereken karakter etrafında merkezlenmiş yeni bir mobil oyun. Çok fazla bir şey yok — sadece bir yemek kitabından bir yumurta seç, bir süre bekle, sonra puan kazanmak için ona dokun. Basit, aptalca ve sevimli.

Birden fazla para birimi var, bir tanesi için para ödemeniz gerekiyor. Yumurtalarınızı pişirmek, eşya satın almak veya zamanlayıcıyı bırakmak için premium para birimini kullanabilirsiniz. Başlangıç safhalarında, belirli bir sayıdaki Gudetamas'ı pişirmek gibi zorluklarla karşılaşsanızda oyun bu para birimi konusunda başlarda çok cömert fakat bunun oyunun geri kalanı boyunca sürmesini beklemekte mantıksız olur. Benzersiz ve dünyayı değiştiren bir oyun deneyimi değil. Fakat, eğer Gudetama'nın süper sevimli olduğunu düşünüyorsan, benim yaptığım gibi, bunu oyunu bir kenara çekmelisin.

Gudetamas'a dokunduğunuzda, hepsi karakterin tembel ruhunu temsil eden özel bir cümle söyleme şansına sahip olurlar. İşte Eggs Benedict Gudetama'yı pişirdikten sonra aldım:

         Image

Ayrıca, Gudetama’nizi pişirmede başarısız olma şansınız vardır, bu da size nadir, bazen de brüt görünümlü bir sonuç verecektir.

        Image

Bu yavaş, tekrar eden oyun hakkında güzel bir şey var. Dokunma ve bekletme, Gudetama'nın muhtemelen bu oyundan hoşlanacağını düşünen basit, düşük çaba gerektiren aktivitelerdir.


Kaynak:Kotaku

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları