GTO: Paradise Lost, Son GTO Manga Olabilir
Tohru Fujisawa, GTO: Paradise Lost'u bitirdikten sonra tamamlamadığı bir mangaya geri dönme niyetinde.

Manga yaratıcısı Tohru Fujisawa, geçtiğimiz Cumartesi günü katıldığı Manganuma isimli yayında, şu anda hâlâ devam etmekte olan GTO manga serisinden GTO: Paradise Lost'un, serideki son manga olmasını planladığını belirtti. Ayrıca, bu seriyi bitirdikten sonra, daha önce yarım bıraktığı mangalara geri döneceğini söyleyen Tohru Fujisawa, bu kadar uzun zamandan sonra onlara geri dönmenin zor olacağını da ekledi. Fujisawa, söz konusu mangalara farklı formlarda ya da farklı ana karakterlerle devam etmeyi düşündüğünü belirtti.

Fujisawa, GTO: Paradise Lost'a kendi serisi olan GTO (Great Teacher Onizuka)'nun spinoff'u olarak 2014 Nisan'ında Weekly Young Magazine'de başlamıştı. Kodansha, manganın 15. ciltli kitabını 5 Şubat'ta yayınladı.

Crunchyroll'un daha önce, Japonya'da yayınlanan son bölümler de dahil, mangayı online olarak yayınlamıştı, ancak şirket 2018 yılında katalog bölümlerini arzı bıraktı. Ayrıca Kodansha Comics, mangayı dijital olarak İngilizce yayınlamaktadır.

Tokyopop ve Vertical, GTO: The Early Years dahil olmak üzere GTO manga başlığı altındaki farklı mangaları da Kuzey Amerika'da yayınladı. Orijinal manganın, bir televizyon animesinin yanı sıra birçok live-action uyarlaması da yapılmıştır. GTO: The Early Years'ın 2020 Şubat'ında yeni bir live-action serisi de yayınlanmıştır. 

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları