Grisaia Serisi Devam Edecek
15 Mart'ta çıkan Grisaia: Phantom Trigger The Animation filminin devamı geliyor.

Front Wing Grisaia: Phantom Trigger'ın devam projesinin yapımda olduğunu duyurdu. Yeni yapım görsel romanın üçüncü cildinin uyarlaması olacak. Ve haziran ayında yapılacak bir kitle fonu ile olabilecek en iyi kalite elde edilmesi planlanıyor.

Phantom Trigger Konusu

Heath Oslo olayının ardından, ABD-Japon anti-terör örgütü CIRS'ın varlığı kamuya açık bir meseleye dönüştü. CIRS yeniden inşa edildi ve en gizli görevleri yeni bir ajansa dönüştü: SORD (Sosyal Ops, Araştırma ve Geliştirme).

SORD'in amacı, ülkeyi gelecek tehditler karşısında savunacak yeni bir operatör kuşağı yetiştirmektir.Bu amaçla, kuruluş ülke genelinde bir dizi okul kurdu.

Mihama Akademi aniden kapanmasıyla çürümüş bir okul ve bu okula 'uzmanlık eğitim okulu' olarak yeni bir amaç verildi.Mihama Akademi şimdi katılan misfit kızları silahla ve canlı cephane ile donandırıyor ve bu öğrencileri tekrar tekrar tehlikeli yargısız görevlere atıyor ve hepsi de bölgenin iyiliği için...

Front Wing, yetişkinlere yönelik görsel roman serisi Grisaia'nın ilk yapımı olan, Grisaia no Kajitsu'yu bilgisayar için Şubat 2011'de çıkardı. Serinin devam yapımları olan Grisaia no Meikyuu ve Grisaia no Rakuen ise Şubat 2012 ve Mayıs 2013'de hayranlarla buluştu.

Studio 8bit serinin ilk uyarlamasını Sonbahar 2014 sezonunda 13 bölüm olarak yayımladı. İkinci oyun İlkbahar 2015'de bir saatlik özel bölüm olarak ikinci uyarlamadan birkaç gün önce yayımlanarak üçlemeyi tamamladı.

Front Wing'in şu anki projesi altı cilde dağılan Grisaia: Phantom Trigger serisi. Şirket serinin 5.5 ve 6. ciltlerini 26 Nisan'da yayımladı.  15 Mart'ta yayımlanan birinci cildin uyarlama filmi, yönetmen Motoki Tanaka'nın yenice kurduğu, Bibury Animation Studios tarafından yapıldı.


Kaynak: MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları