Grisaia: Phantom Trigger Stargazer Animesi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Grisaia: Phantom Trigger animesinin resmi web sitesi, Grisaia: Phantom Trigger the Animation Stargazer devam serisi için bir tanıtım videosu yayınladı.

Video, Maon Kurosaki'nin seslendirdiği OP tema şarkısı "Gensō no Rinbu" ve Yoshino Nanjō'nun seslendirdiği ED tema şarkısı "Ryūrui Ruru Mama"yı içermektedir.

Anime, 27 Kasım'da Japonya'da gösterime girecek.


Grisaia: Phantom Trigger the Animation Stargazer için Temmuz ayında başlatılan Campfire kitle fonlaması kampanyası 10 milyon Yen'lik (yaklaşık 92.000 ABD Doları) hedefine ulaştı. Her bölümün 60 dakika uzunluğunda olacak ve orijinal görsel romandan bir cilt uyarlanacaktır.

Devam serisi "Vol. 3"deki oyunu konu alacaktır. Anime, geri dönen karakterler Rena, Maki ve Tohka'nın yanı sıra yeni karakter Gumi'yi de içerecektir.

Önceki animenin ses kadrosu devam serisinin karakterlerini yeniden seslendiriyor. Grisaia serisinin orijinal karakter tasarımcısı olan  Akio Watanabe, devam sersinin karakter tasarımcısı olarak geri dönüyor. Bibury Animation Studio yine animasyon prodüksiyonu olarak hizmet vermekte.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları