Golden Kamuy’un Barato Arc'ı OVA Oluyor
OVA, 19 Eylül'de satışa çıkacak.

Shueisha’nın Haftalık Young Jump dergisi Golden Kamuy‘un “Barato Arc”ının bir OVA olarak ekranları süsleyeceğini haber verdi. Bölüm, manganın 15. cildiyle birlikte 19 Eylül'de satışa çıkacak. 

Image

“Barato Arc” keskin nişancı Ogata Hyakunosuke ve Shinsengumi çiftçiliğinin üyesi Hijikata Toshizou arasındaki anlaşmazlığı merkezine alır. Akira Kurosawa’nın klasiği Yojimbo film de bu arc'a dahil olacak. 

Satoru Noda, Golden Kamuy'u 2014'te yazmaya başladı ve o günden beri 3.2 milyon basıldı, 2016'da Manga Taisho ödülünü kazandı. 40. Kodansha Manga Awards ve 20. Tezuka Osamu Cultural Prize'ye aday oldu ve 22.'sinde "Büyük Ödül"ü kazandı. 

Sugimoto, Meiji Dönemi'nde, Japonya'nın kuzeyindeki Hokkaido'da meydana gelen Rus-Japon Savaşından sağ olarak kurtulur. Savaş boyunca "Ölümsüz Sugimoto" olarak anılan bu adam, şimdilerde savaşta ölen arkadaşının karısını kurtarma ümidi ile altınla vaat edilmiş zenginliğin peşine düşer. Bu altın avcılığı süresince, yozlaşmış suçluların sakladığı altın gömüsüyle alakalı ipuçları bulur. Kötü iklim şartlarında hayatını kurtaran Aunili bir kızla ortak olarak, altını arayan amansız suçlulara karşı ölüm-kalım mücadelesine girerler.

Image

Geno Studio, 12 bölümden oluşan ve hali hazırda devam eden animenin yapımını üslenirken, Golden Douga Gekijou isimli bu kısa serinin yardımcı yapımcıları da DMM.futureworks ve W-Toon Studio olarak belirlendi. 


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları