Go‑Tōbun no Hanayome' nin 2.Sezon Görseli Ortaya Çıktı
Go‑Tōbun no Hanayome' nin resmi sitesinde serinin 2.sezonunun Ekim 2020' de yayınlanmaya başlanacağı açıklanmıştı ancak COVİD-19 nedeniyle Ocak 2021'e ertelenmişti. Negi Haruba'nın romantik komedi türünde olan bu mangası için 2.sezon anime görseli yayınlandı.

Yayınlanan Yeni Görsel

Yayınlanan Yeni Görsel

Konu

Fuutarou Uesugi başarılı bir lise öğrencisidir. Ancak bunun dışında zorlu bir hayat sürmektedir. Onun soğuk kişiliği ve içine kapanık doğası onu arkadaşsız bırakmıştır. Babasının borca batmış olması ailesini sıkıntıya sokmaktadır. Bir gün yemek molasında Uesugi onun yerine oturduğunu iddia ettiği transfer bir kız öğrenciyle tartışır. Böylece ikisi birbirlerinden haz etmemeye başlarlar. 

Aynı gün Uesugi 'nin babasının borcunu temizlemek için altın bir fırsat sunulur: Zengin bir ailenin kızına piyasanın 5 katı maaş karşılığında özel ders vermesi.

Uesugi teklifi kabul eder fakat ders vereceği kişi ile karşılaştığında büyük bir dehşete düşer; özel ders alacak kişi tartıştığı kız İtsuki Nakano'dur. Dehşet sadece bu tanışma ile sınırlı kalmaz, Uesugi'nin dört kıza daha ders vermesi gerekecektir; çünkü İtsuki beşizdir! Başarısızlık tehdidine rağmen Uesugi özel dersle ilgili bir şey yapmak istememektedir. Ancak ailesinin geçimi tehlikede olduğundan Uesugi kız kardeşlerin ders çalışmaya karşı nefretlerinden kurtarmak ve başarıyla mezun olmalarına liderlik edip ilerlemeye kararlıdır. 

https://www.youtube.com/watch?v=VcmPGti0V10

Tür: Harem , Komedi, Romantizim, Okul, Shounen

Stüdyo: Bibury Animasyon Stüdyoları


Kaynak: crunchyroll & myanimelist

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları