GKIDS Stüdyo Ponoc'un Modest Heroes Anime Antoloji Filminin Video Clibini Yayımladı
GKIDS Fathom Events de 10, 12 Ocak'ta Stüdyo Ponoc animelerini gösterecek.

GKIDS perşembe günü Fathom Events de gösterimini yapacağı Stüdyo Ponoc'un antoloji filmi Modest Heroes: Ponoc Short Film Theater, Volume 1'in video clibini yayımladı. Video, filmin 3 kısa hikayesinden biri olan,  "Kanini&Kanino" ("Kanini to Kanino") için.

Antoloji filmi ABD'de 10 ve 12 Ocak'ta gösterime girecek ve 500'den fazla sinema salonunda hayranlarla buluşacak.

Film Japonya'da 24 Ağustos'ta vizyona girdi. Antoloji, Stüdyo Ponoc'un "günümüz zamanının alçak gönüllü kahramanlarının hikayesi" olarak anlattığı, 3 kısa hikayeden oluşuyor.

Stüdyo Ghibli'nin "When Marnie Was There"in yanı sıra Stüdyo Ponoc'un bundan önceki filmi olan "Mary and The Witch's Flower"ı yöneten, Hiromasa Yonebayashi, yengeç kardeşler "Kanini&Kanino" (Kanini to Kanino)'yı konu alan kendisinin yazdığı 15 dakikalık fantazi macera animesini yönetiyor.

Abi olan Kanini rolünde Fumino Kimura(live-action Paradise Kiss, Kyō, Koi o Hajimemasu) ve kız kardeşi Kanino rolünde ise Rio Suzuki'yi görüyoruz. Kimura kendi repliklerinin tamamının "yengeç dili"nde olduğunu belirtti.  "When Marnie Was There" ve "Mary and The Witch's Flower" de Yonebayashi ile birlikte çalışan besteci Takatsugu Muramatsu (Lu over the wall) müzikleri yaptı.

Gerçek hayattan esinlenerek yazılan, bir anne ve oğlu arasındaki sevgiyi anlatan 15 dakikalık drama "Samurai Egg" Yoshiyuki Momose tarafından yönetildi. Momose daha önce Grave of the Fireflies, Only Yesterday, Pom Poko ve The Tale of the Princess Kaguya'yı yöneten Stüdyo Ghibli yönetmeni Isao Takahata ile görsel tasarımcı ve sahne tasarımında birlikte çalıştı.

Machiko Ono(live-action Kiki's Delivery Service, In This Corner of the World) Osaka'dan Kishiwa şivesi ile anne rolünü stlenirken ,9 yaşındaki Sōta Shinohara ise Shun'u seslendirdi. Kentaro Sakaguchi (live-action Umimachi Diary) hem baba hem de doktor rolünü aldı. Besteci ve yapımcı Masanori Shimada (.hack//Legend of the Twilight, songs for Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Gintama) ise ilk defa bir film için soundtrack haırladı.

Maggie Q (Nikita, Designated Survivor) ingilizce düblajda anne rolünü üstlenecek.

Akihiko Yamashita'nın "Tōmei Ningen" adlı 14 dakikalık animasyonu ise görünmez bir adamın yalnızlıkla boğuşmasını anlatıyor.  Yamashita daha önce Stüyo Ghibli'de Hayao Miyazaki ile Spirited Away, Howl's Moving Castle, Ponyo ve The Wind Rises gibi filmlerde animatör, animasyon yönetmeni, animasyon denetmeni ve yardımcı yönetmen rollerini üstlendi.

Görünmez adam olarak Joe Odagiri (SHINOBI - Heart Under Blade, Mushi-Shi, Kamen Rider Kuuga, Zaion: I Wish You Were Here) ve kör adam rolüne ise oyuncu min Tanaka'yı (Tekkonkinkreet, live-action Rurouni Kenshin Part II: Kyoto Inferno, Blade of the Immortal) görüyoruz. Soundtrack ise müzik yapımcısı Yasutaka Nakata (Five Numbers!, Portable Kuukou ve deam serileri) tarafından bestelendi.

Kaynak: AnimeNewsNetwrok

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları