Given Boys-Love Animesinin Mafuyu'nun Tanıtım Videosu Yayımlandı
3 hafta boyunca her hafta karakter videosu çıkacak.

Haruki NakayamaNatsuki Kizu'nun Given mangasının anime uyarlaması için resmi web sitesi Perşembe günü yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda Mafuyu Sato karakterinin (Shougo Yano tarafından seslendirildi) konuşmasını bulunuyor. Buna benzer yeni karakter videosu, önümüzdeki üç hafta boyunca her hafta çıkacak.

Anime, Temmuz ayında Fuji TV'nin Noitamina programlama bloğunda yayınlanacak. Anime, Noitamina'da yayınlanan "erkek aşk mangasına dayanan ilk anime" olacak.

Animenin yıldızları:

Mafuyu Sato rolünde Shougo Yano (gitarist ve vokalist)

Image

Ritsuka Uenoyama rolünde Yūma Uchida (gitarist)

Image

Haruki Nakayama rolünde Masatomo Nakazawa (Bas gitarist)

Image

Akihiko Kaji rolünde Takuya Eguchi (Baterist)

Image

Hikaru Yamaguchi (Escha Chron'un yönetmeni, Mr. Osomatsu, Battle Spirits Double Drive'ın bölüm yönetmeni) animeyi Lerche'de yönetiyor. Yuniko Ayana (BanG Dream! her iki sezonu, Girls Beyond the Wasteland) seri senaryolarını denetliyor.

Image

"Gençlik grubu hikayesi", gitar çalan, ancak enstrümana ilgisini kaybetmiş Ritsuka'ya dayanıyor. Bir gün, elinde kırık gitarını tutan Mafuyu ile tanışır. Ritsuka, isteksizce gitarı Mafuyu'ya öğretmeye başlar, ancak Mafuyu'nun sesini duyduğunda, aniden Ritsuka değişmeye başlar.

Image

Manga, Shinshokan'ın Cheri + dergisinde yayımlandı ve Shinshokan, manga'nın beşinci cildini 1 Nisan'da yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları