Gintama'nın 2. Live Action Filmi 17 Ağustos'da Japonya'da Başlıyor
Geçen temmuzda 1. filmin galası yapılmıştı.

Hideaki Sorachi'nin Gintama mangasının live action filmleri için resmi web sitesi, Gintama 2 live action filminin Japonya'da 17 Ağustos'ta açılacağını açıkladı.

Filmde oyuncu Jiro Sato olacak. Sato, ilk filmde Takechi Henpeita'yı canlandırdı.

İlk film geçen 14 Temmuz'da Japonya'da açıldı ve ilk dört günde 980 milyon yen(8.9 milyon dolar) gelir elde etti. Film ayrıca, filmin açılışından bir gün sonra, 15 Temmuz'da Docomo'nun dTV yayın hizmetinde yer alan live action net şovuna ilham kaynağı oldu. Film Temmuz ayında Fantasia Uluslararası Film Festivali'nde Kanada prömiyeri gerçekleştirdi ve Azoland Pictures, 19 Ocak'ta ABD ve Kanada'da filmi gösterdi.

Well Go USA, DVD, Blu-ray Disc ve DVD combo paketi ile Digital HD'deki ilk filmi 6 Mart'ta yayınlanacak.

Sorachi 2004'te mangaya başladı ve Japonya'da en çok satan manga arasında yerini almaya devam ediyor. Japonya'da manga'nın baskısında 50 milyondan fazla kopyası var. Viz Media, ilk 23 cildi İngilizce olarak yayınladı. Shueisha, 4 Ekim'de manga'nın 70. cildini yayınladı.

Kaynak:Crunchyroll

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları