Gintama: The Final Anime Filmi 8 Ocak 2021'de Ekranlarda
Gintama final yapıyor, gerçekten?!.

Warner Bros. Japan,  Hideaki Sorachi'nin orijinal mangası Gintama'nın, yeni anime filmi için bir fragman yayınlamaya başladı. İnanmak istemesek de 'bu kez gerçekten final' vurgusu yapan fragmanda, yorozuya'nın son macerası Gintama: The Final filminin, 8 Ocak 2021'de vizyona gireceği duyuruldu.

Ayrıca Gintama special, dTV'de yayınlanacak filmle bağlantılı  bir net anime uyarlaması da 2021 yılının başlarında çıkış yapacak.

Gintama: The Final Anime Filmi Fragmanı

Fragman alışık olduğumuz bir sahne ile başlıyor. Yorozuya ekibi birlikte takılırken; Gintoki, pandemi nedeniyle evde kalmak zorunda olduğu için işini yapamadığından yakınıyor ama Kagura zaten bir iş yapmadığını söylüyor. Gintoki, mangada çok fazla olan dövüş sahnelerini canlandırmak zorunda kalmanın yorucu olduğunu bu sebeple evde kalmanın iyi bir fikir olabileceğini söylüyor. Gintoki, çekimler sırasında maske takmak zorunda kaldıklarından ve ellerinde yalnızca iki adet maskeleri olduğunda bahsederken, maskeli görsel ekrana geliyor ve Shinpachi'de maske olmadığı göze çarpıyor. Kagura da Shinpachi'ye gözlüklerinin yeterli korumayı sağladığını söylüyor. Gintama yıllardır bir çok kez final yapacağını duyurduğundan, 'bu kez gerçekten final' sözleriyle fragman son buluyor.

Sadece Japonya'da 55 milyondan fazla satan, Sorachi'nin 2004'te başlayan ve 2019 Haziran ayında sona eren; tarihi, bilim kurgu, komedi, samuray, parodi türlerindeki orijinal mangasının, toplamda 367 bölümden oluşan yedi TV anime serisi bulunuyor. Gintama'nın son TV serisi Temmuz 2018'de çıkış yapmıştı.

Goril mangaka Hideaki Sorachi sensei yine bir güzellik yapar mı dersiniz?

Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları