Gintama.: Shirogane no Tamashii-hen Temmuz'da Dönüyor
Sonun başlangıcına mı geldik yoksa devam edecek mi?

Hideaki Sorachi tarafından 2004'te mangası yayınlanan ve daha sonra 2006 yılında TV Tokyo'nun Bleach'in ardından yayınlamaya basladığı bilim kurgu, komedi türü absürt anime serisinin konusu söyle:

"Edo döneminin sonlarında “Amando” adlı zalim uzaylıların Dünya’yı istilası başlar ve dünyalılar ile uzaylılar arasında bir savaş kopar. Savaş sırasında birçok samuray hayatını kaybeder. Sonunda dünyalılar uzaylıların silahlarına yenik düşer ve teslim olurlar.

Aradan uzun zaman geçer. İşte Sakata Gintoki, artık samuraylara ihtiyaç duyulmayan böyle bir dönemde yaşayan bir samuraydır. Güçlü bir uzaylı olan Kagura ve bir nevi öğrencisi olan Shinpachi ile yaşayan Gintoki, Dünya’yı daha katlanılır bir yer kılabilmek ve kiralarını ödeyebilmek için kendilerine gelen birbirinden garip görevleri üstlenirler."

Şu ana kadar gördüğü popülarite neticesinde toplamda 5 sezonu, 2 anime filmi, 4 anime spesyali, 1 OVA serisi ve 1 live-action filmi çekilen Gintama yaz aylarında Shirogane no Tamashii-hen'in ikinci kuruyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Ayrıca 17 Ağustos'ta ikinci live-action filminin vizyona gireceğini de hatırlatalım.

Peki Gintama bu arc ile birlikte sona erecek mi? Bize ne düşündüğünüzü yazmayı unutmayın.


Kaynak: Goboiano

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları