Gintama Sagaharu'yla Saga Bölgesi'ni Ele Geçiriyor
Sagaprise!&Gintama işbirliği.

Yuri!!! on Ice ve Pokemon ile çalıştıktan sonra, Saga bölgesinin, kendisini yeniden canlandırmak için, yaptığı Sagaprise! şimdi de Gintama ile işbirliği yapıyor. "Sagaharu Projesi" 10 Ağustos ile 17Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Gintama’nın baş rolü Gintoki, SakataP(Yapımcı Sakata) olarak, bölgenin projesinin yapımcısı gibi davranacak. Projenin adı bölgeninadı ve Kagura’nın köpeği Sadaharu’nun isimlerinin bir kombinasyonundan geliyor. Franchise’ın Yoruzuya ekibinin, bölgenin promosyon karakterleri olacakları resmi olarak belirtildi.

Projenin ana görseli ekibi bölgenin özellikleriyle gösteriyor; çamur zıpzıpı, sıcak hava balonu, Arita Porselen, çilek and pirinç topları. Başka bir görselde ise Katsura'yı Yayoi döneminden kalma Yoshinogari arkeolojik alanından esinlenerek yapılmış kostümün içinde ve yanında Elizabeth’i, Saga’nın şehirlerinden biri olan Yokubo’dan esinlenmiş, kalamar kostümü içinde görüyoruz.

Projenin maskotu Sagaharu’nun yaşam boyu heyekeli sınırlı süreliğine JR Saga İstasyonu’nun yanında olacak. 10 Ağustos’ta Saga bölgesi başkanı ve istasyon lideri heyekelin açılışı için orada olacak. Katılanlara Sagaharu'lu güneşlik verilecek. Katılımcılar, sabah etkinliğine katılan 30 kişi ile sınırlı olacak.

Promosyon dahilinde Furuyu Kumanokawa Onsenkyō spa resort ve Ryokan Yamatoya geleneksel otellerinde temalı odalar olacak. Ziyaretçilere, özel tenugui havluları verilecek. Saga-shi Rekishi Minzokukan binasında,Yorozuya’nın "Sagaginya" adlı marketinde işbirliğinin ürünleri satılacak.Gintoki ve diğer karakterler Saga'da yayınlanacak bazı bilgilendirme yayınlarına seslerini ödünç verecekler. Bunlara ek olarak, bölgedeki 4 restoran Gintama menüleri yapacak ve özel posta kartları verecek.

Sagaprise!’ın üçüncü dalgası olan Yuri!!! on Ice ile yapılan işbirliği 31 Ağustos’a kadar devam edecek.


Kaynak: Animenewsnetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları