Gintama Mangasının Yeni Anime Filmi Geliyor
Hideaki Sorachi'nin mangası 20 Haziran'da bitti.

Image

Yokohama'nın Hodogaya bölgesinde Comic Buster kitabevi , Perşembe günü Twitter'da Hideaki Sorachi'nin Gintama mangasının 77.  cildini ve manganın yeni bir anime filmi çıkacağını gösteren bir resim yayınladı. Manga, cuma günü satışa çıktı.

Mart ayında "Gintama Shirogane Matsuri 2019 (Kari)" etkinliğinde yeni bir animenin yapımda olduğu açıklanmıştı.

Bir önceki anime, Ekim 2017'de yayınlandı ve Ocak 2018'de "Silver Soul" yayına girmeden önce "Porori Arc" hikayesiyle başladı. Anime, 2013 Mart'ında yayına giren 353 bölümünden sonra bir araya girdi. Temmuz 2018'de Gintama: Gin no Tamashii Hen (Gintama: Silver Soul Arc) olarak geri döndü ve Ekim ayında sona erdi. 

Silver Soul, manganın Temmuz 2016'da başlayan son arcıdır.

Sorachi'nin Gintama mangası 20 Haziran'da resmi Gintama uygulamasında sona erdi. Manga, planlandığı gibi, geçen yıl 15 Eylül'de 42. sayısında Haftalık Shonen Jump'da sona erdi. Fakat Shueisha manganın " biraz daha" devam edeceğini açıkladı . Manganın Jump Giga'da çalışması, derginin 28 Aralık'da ilk kış sayısında 54 sayfalık bir bölümle başladı. Gintama, ard arda üç sayı için Jump Giga'da çalıştı. Jump Giga'da üçüncü bölümde, Şubat ayında manganın ücretsiz uygulamasında devam edeceğini açıkladı. Manga daha sonra 13 Mayıs'ta uygulamada yeniden başladı.

Sorachi, mangaya 2004 yılında başladı. Viz Media, ilk 23 bölümü İngilizce olarak yayımladı.

Manga birkaç anime serisine, iki anime filmine, OVA'lara ve iki live-action filmine ve iki live-action net spinoff serisine ilham verdi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları