Gintama Manga 5 Bölüm Sonra Bitiyor
Hideaki Sorachi'nin (namı diğer Goril) uzun soluklu aksiyon-komedi mangası 2004'te başlamış ve sayısız anime diziye, filme ilham olmuştu.

Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump Dergisi'nin 38. sayısında Hideaki Sorachi'nin Gintama mangasının 5 bölüm sonunda tarihler 15 Eylül'ü gösterdiğinde biteceğini duyurdu. 

Image

Sorachi, mangasına 2004 yılında başladı ve uzunca bir süre Japonya'da en iyi satışı yapan manga olma ünvanını yakaladı. Manga Japonya'da 55 milyondan fazla satarken Viz Media 23 cildi İngilizce olarak bastı. Shueisha manganın 74. cildini 3 Ağustos'ta basmıştı. 

Manga 2016 Temmuz'da final arc olan "Silver Soul" arc yayına başlamıştı. 

Şu anki anime, Ocak ayında "Silver Soul" arc'ına girmeden önce Ekim'de "Porori Arc" ile başladı. Anime verdiği kısa bir aradan sonra Mart ayında başlamış ama Temmuz'da da arc'ın doruğuna ulaşmıştı. 

Ekip yine bizi trollüyor mu yoksa gerçekten final mi veriyorlar; 15 Eylül'e kadar bilemeyeceğiz. Bu kez de "ağam bizimle eylenir" diye düşünmekten başka bir şey istemiyoruz! Çünkü Gintama bitmesindi. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları