Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These'in Devam Serisi Yapımda
Seri, kaç bölümden oluşacak?

Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These (Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These) animesinin devam serisinin geleceği 25 ve 48. bölümdeki konuları işleyeceği ve 24 bölümden oluşacağı açıklandı. Yapım şirketi Shochiku, bir duyuru videosu da yayınladı. 

Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These - Kaikou, ilk 12 bölümle 2018 bahar döneminde yayınlandı. İkinci sezon Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These - Seiran ise 27 Eylül, 25 Ekim ve 29 Kasım tarihlerinde dörder bölümden oluşan üçleme şeklinde karşımıza çıktı. , premiered as a film trilogy on September 27, October 25, and November 29 last year, respectively—each part comprised of four episodes. Crunchyroll simulcast the show with subtitles, while Funimation streamed an English dub. The former began streaming the films last September.

Yoshiki Tanaka, 1982'den 1989'a kadar on ciltlik orijinal uzay opera romanı ve yan hikayeleri kaleme alarak toplam 15 milyon kopya sattı. VIZ Media, roman serisini Mart 2016 ile Kasım 2019 arasında İngilizce olarak yayımladı. Ginga Eiyuu Densetsu, 1988'de yılın en iyi roman ödülü olan Seiun'u kazandı.

Image

Roman, manga ve müzikal sahne uyarlamaları dışında 110 bölümlük OVA'ya, 3 orijinal ön bölüme ve iki yan hikayeye de ilham verdi. 

kaynak: mal

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları