Ghost in the Shell Filminden Yeni Fragmanlar
31 Mart'ta gösterime girecek olan film için trailer ve ekip üyeleri tanıtımı

Dreamworks ve Paramount birlikte filmi üretip finanse ediyorlar. Paramount Pictures, Dreamworks'un  Walt Disney Pictures ile dağıtım anlaşması bittikten sonra filmin yeni dağıtımcısı oldu. Film 31 Mart'ta gösterime girmek üzere planlandı. Ana fotoğrafçılık Ocak 2016'da Yeni Zelanda'daki Wellington'da başladı.

Scarlett Johansson belediye başkanı olarak filmin başrolünü alıyor, ve Pilou Asbæk (Lucy) Batou'yu oynuyor . Michael Pitt (Boardwalk Empire) filmde gülen adamı canlandırıyor. Yönetmen, komedyen ve oyuncu Beat Takeshi (Takeshi Kitano olarakta biliniyor) Halk Güvenlik Birimi 9'un kurucusu ve şef Daisuke Aramaki'yi oynuyor. Filmin Japonca adı  (攻殻機動隊) kanjisinden gelen "Kōkaku Kidōtai" ingilizce olarak "Ghost in the Shell" olarak belirlendi ki birçoğumuz bu isme yabancı değil. Film Japonya'da 7 Nisan'da gösterime girerken Japonca dublajında Başkan, Batou ve Togusa rollerini sırasıyla Atsuko Tanaka, Akio Ohtsuka ve Kouichi Yamadera seslendiriyor.

 Fransız oyuncu Juliette Binoche (Godzilla , The English Patient, Chocolat filmlerinin başrolü) Dr. Quelet'i oynuyor ve Kaori Momoi (Sukiyaki Western Django, Helter Skelter) ve Rila Fukushima'da (The Wolverine) ayrıca filmde rol alıyor.  9. birimin diğer oyuncuları da : Lasarus Ratuere- Ishikawa rolünde, Tawanda Manyimo- Borma rolünde, Yutaka Izumihara- Saito rolünde Danusia Samal- Ladriya rolünde, Chin Han'da Togusa rolünde olmak üzere kadrolanmakta.

Filmin yönetmeni Rupert Sanders iken Jonathan Herman senaryonun William Wheeler ve Jamie Moss tarafından yazılan daha önceki taslaklarını yeniden düzenledi. Weta Workshop ve kurucusu Richard Taylor film üzerinde çalışıyor.

Görüntü yönetmeni olarak Jess Hall, editör olarak Neil Smith,  yapım tasarımcısı olarak Jan Roelfs ve kostüm tasarımcısı olarak Kurt Swanson ve Bart Mueller diğer ekip üyelerini oluşturuyor.

Kaynak: www.animenewsnetwork.com

Bu arada bu filme birlikte mi gitsek ?

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları