Gamon Sakurai'nin Ajin: Demi-Human Mangası Bitti
Manga, 2 anime dizisine, 3 anime filmine, OVA'lara ve live-action filmine uyarlandı.

Image

Kodansha'nın Good! Afternoon dergisinin Mart sayısında Gamon Sakurai'nin Ajin - Demi-Human mangasının son bölümü yayımlandı. Kodansha 17. ve son cildi 7 Mayıs'ta çıkaracak.

Manga, 7 Ocak'ta doruk noktasına ulaşmıştı.

Manganın hikayesi şöyle:

17 yıl önce Afrika savaş alanında ilk kez bir ölümsüz ortaya çıktı. Daha sonra, insanlar arasında nadir rastlanan, bilinmeyen yeni ölümsüz yaşam formları belirmeye başladı ve "Ajin"(yarı-insan) adıyla ünlendiler. Yaz tatilinden önce, Kei Nagai adlı bir lise öğrencisi okuldan eve giderken yaşadığı trafik kazası sonucu öldü. Ancak yeniden canlandırıldı ve başına ödül konuldu. Şimdi bir çocuğun tüm insanlardan kaçacağı hayatı başlıyor.

Sakurai mangayı 2012'de Kodansha'nın Good! Afternoon dergisinde başlatmıştı ve Kodansha 16. cildi 7 Mayıs 2020'de çıkarmıştı. Vertical Comics mangayı İngilizce yayımlıyor.

Manganın TV anime uyarlamasının ilk sezonu Ocak 2015'te prömiyer yapmış ve 13 bölüm sürmüştü. Netflix, yeni bölümleri Japonya'daki kanallardan 3 gün sonra yayımladı ve Nisan 2016'da ilk sezonun tamamını yayımlamaya başladı. İkinci sezon Ekim 2016'da Japonya'da prömiyer yaptı ve Netflix ikinci sezonu Aralık 2016'da yayımladı.

Ayrıca, manga 2015 ve 2016'da 3D CG anime filmi üçlemesine uyarlandı. 2015, 2016 ve 2017'de manganın sekizinci, dokuzuncu ve onuncu cildiyle birlikte üç OVA yayımlandı.

Eylül 2017'de Japonya'da bir live-action filmi de çıktı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları