GameX 2017 Cosplay Yarışması
14-17 Eylül 2017 tarihindeki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki GameX Cosplay Yarışması'na sizde katılabilirsiniz.

GameX, 14-17 Eylül 2017 tarihinde yine İstanbu'da yerini alıyor. Ve yine, cosplay yarışması da bu büyük etkinliğin içinde olacak. Ayrıca bu yarışmaya sizde ister tek başınıza, ister bir grupla katılabilirsiniz!

Önceki Yıldan Bir Video

(GamerSuiteALL)

Yarışma Kuralları

  1. Yarışmaya katılan herkesin giriş bileti satın almış olması gerekmektedir. Yarışmaya katılmaya hak kazananlar VIP girişten sıra beklemeden içeri alınacaklar.
  2. Daha önceden herhangi bir etkinlikte dereceye girmiş bir kostüm ile yarışmaya katılanlar otomatik olarak diskalifiye olur.
  3. Yarışmaya herhangi bir anime, manga, oyun, film, çizgi roman ya da kitap karakteriyle katılınılabilir. Orijinal(kendi yarattığınız) karakterler kabul edilmeyecektir.
  4. Katılımcıların, yarışmaya katıldıkları kostümün en az %60’ını kendilerinin yapmış olması gerekmektedir.
  5. Grup Cosplay yarışması için 16 Eylül Cumartesi saat 13.00, Bireysel Cosplay yarışması için ise 17 Eylül Pazar saat 13.00’a kadar etkinlik alanından yarışmaya check-in yapılması zorunludur. Saat 13.00’dan sonra check-in alınmayacaktır.
  6. 16 Eylül Cumartesi günü grup, 17 Eylül Pazar günü bireysel cosplay yarışması yapılacaktır.
  7. Bireysel Cosplay yarışmasında maksimum sahne süresi 2 dk’dır.
  8. Grup Cosplay için maksimum sahne süresi 4 dk’dır.
  9. Grup Cosplay yarışmasında grup adına ön başvuru, check-in, iletişim işlemleri için 1 kişi seçilmelidir. Kayıt esnasında seçilen kişinin bilgileri verilmelidir.
  10. Grup Cosplay yarışmasında yarışmacı sayısında bir sınır olmamakla beraber belirlenen ödül kişi sayısına göre değişmeyecektir.
  11. Sahne şovuna evcil hayvan getirilmesi yasaktır.
  12. Bireysel ve Grup Cosplay yarışmalarında, sahne şovu esnasında yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve sahneyi kirletecek ekipman kullanımı yasaktır.
  13. Ödül Havuzu, geçmiş yıllardaki yarışmaların üzerine koyarak daha büyük ve geniş içerikle karşınızda olacak. Beklemede kalın.
Daha detaylı bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.

Dip Not: 15 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz. 

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları