Gabriel Dropout tanıtımı
Gabriel Dropout'nin tanıtımı.


Kilit Personel

Yönetmen: Masahiko Ohta

Yazar:Takashi Aoshima

Müzik: Yasuhiro Misawa

Image

Giriş

Çok öngörüldükten sonra, KADOKAWA ASCII MEDIA WORKS tarafından yayınlanan COMIC DENGEKI DAIOH "g" de yayınlanan son derece popüler "Gabriel DropOut" serisi nihayet bir TV anime haline getirilecek! Gabriel insan dünyasına inanan ahlaki bir melektir. Bununla birlikte, insan dünyasındaki çeşitli eğlence medyalarının etkisi sayesinde tembel ve özensiz bir melek haline geldi. Bu, çok sevecen bir şeytan, kendine güvenen ama aptal bir şeytan ve sıkıntıları seven bir melek de dahil olmak üzere, eğlenceli melekler ve şeytanlardan oluşan bir okul komedisidir!

Hikaye

Bir melek okulunun tepesine bir melek, insan dünyasına indi!Bununla birlikte, o insan dünyasının yaşamına kendini adapte etti, o da kendini hoşgörülü bir hayata sürükledi, her zaman okulu atladı ve çevrimiçi oyunlara daldı .

Gabriel yakında insanları mutlu etmek için sahip olduğu asıl amacını unutuyor ve kısaca "tembel, umutsuz bir melek" ya da "özensiz bir melek" haline geliyor.şaşırtıcı bir şekilde insan dünyasının çeşitli eğlencelerinden zevk almaya yemin etti.

Image    

Karakterler

Gabriel (Seslendiren: Miyu Tomita)

Image

Melek Okuldan sınıf birincisi de mezun olsa, insan aleminde mevcut eğlence birçok çeşit ile meşgul olduktan sonra cennetin tarihinin en işe yaramaz melek oldu. Her zaman tembel davranıyor.

Doğum günü: 20 Nisan

Boyu: 144cm

Kilosu: 40kg

Ölçüleri: 74cm (Göğüs, A cup) / 58cm (Bel) / 80cm (Kalça)

Vine (seslendiren: Saori Onishi)

Image

Bir şeytan için en iyisi, Vine birinin başını dertte bırakamayan bir kızdır.Vine Gabriel'in ona bakacağı yerde Gabriel'e bakan sorumlu bir şeytandır.

Doğum günü: 10 Ekim

Boyu: 155cm

Kilosu: 45kg

Ölçüleri: 80cm (Göğüs,B cup) / 57cm (Bel) / 82cm (Kalça)

Satania (Seslendiren: Naomi Ozora)

Image

o aptal bir şeytan çünkü büyük bir şeytan olmayı hedefliyor, ama kimse onun yaptığı şeyden gerçekten ondan nefret edemez.Şahsen Gabriel'i rakibini düşünüyor, ancak Gabriel bunun farkında değil.

Doğum günü: 15 Ağustos

Boyu: 157cm

Kilosu: 46kg

Ölçüler,: 85cm (Göğüs, D cup) / 58cm (Bel) / 84cm (Kalça)

Raphael (Seslendiren: Kana Hanazawa)

Image

Gabriel'in  uzun zamandır tanıdığı biridir, iyi huylu bir melek gibi görünebilir, ancak gerçekte süper sadisttir. Raphael çevresindeki kişileri alay ederek zaman öldürmekten hoşlanıyor. Çok büyük göğüsleri var.

Doğum günü: 19 Mart

Boyu: 160cm 

Kilosu: 48kg 

Ölçüleri: 89cm (Göğüs, F cup) / 59cm (Bel) / 86cm (Kalça)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları