FuRyu, Bakumatsu TV Animesinin Bu Yıl Başlayacağını Söyledi
Anime, akıllı telefon oyunu Renai Bakumatsu Kareshi'den uyarlanacak.

Japon oyun geliştiricisi FuRyu, AnimeJapan etkinliğinde Renai Bakumatsu Kareshi mobil oyununun bu yıl yayınlanacak Bakumatsu isimli bir TV animesine uyarlanacağını açıkladı. Anime, TBS ve BS-TBS'ye yayınlanacak. Orijinal uygulama romantizme odaklanırken, anime bilimkurgu ve aksiyon-macera dizisi olacak.

Masaki Watanabe (KADO - The Right Answer, Bartender) seriti Studio DEEN'de yönetecek. Masahiro Yokotani (All Out!!, Free! - Iwatobi Swim Club franchise) serinin düzenlemesinden sorumlu olacak. Hidekazu Shimamura (Clockwork Planet, Nodame Cantabile) Natsuki'nin orijinal tasarımlarını baz alarak karakter tasarımlarını üstlenecek ve MAGES müziği besteleyecek. 

Animenin yıldızları şu şekilde: (İsimleri okurken lütfen önce soy isimlerin geldiğini unutmayın

Yūichi Nakamura, Takasugi Shinsaku
Takuya Eguchi, Katsura Kogorō
Shinichiro Miki, Sakamoto Ryōma
Yoshitsugu Matsuoka, Okada Izō
Toshiyuki Someya, Hijikata Toshizō
Takuya Satō, Kondō Isami
Tsubasa Yonaga, Okita Sōji
Keita Tada, Saitō Hajime
Tatsuhisa Suzuki, Tokugawa Shinobu
Taku Yashiro, Yamazaki Susumu
Shunsuke Takeuchi as the Emperor
Yoshiki Nakajima as Seimei

Romantik simülasyon oyunu IOS ve Android'te 14 Mart 2017'de sürülmüştü. 

Image

Orijinal oyunun hikayesinde, kahramanımız bir adamdan gizemli bir cep saati aldığında Kyoto'da gezidedir.  Kahraman, cep saatini alır ve tapınağın torii kapısından geçerek Edo yıllarının son dönemi olan ve 150 yıl öncesine denk gelen başka bir "Bakumatsu" döneminde kendini bulur. Kahraman, şimdiki zamana geçmenin bir yolunu bulmalıdır, ama nasıl? 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları