Funchise'in Yeni Projesi: Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?
Kısa fantastik roman serisi, Japonya'da 9 milyonun üzerinde basıldı.

Fujino Omori'nin yazdığı kısa fantastik roman serisi olan "Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?"'ın ilk cildi SB Creative'in GA Bunko hesabı tarafından 12 Ocak 2013 tarihinde yayımlanmıştı.  Bu ayın sonunda da Franchise'nin 5. yıl dönümü kampanyasının başlaması planlanıyor. Bugünden itibaren romanın yeni basımları,  Hestia Familia LINE damgaları dışında roman yazarı tarafından yazılan bonus hikayelere erişim kodu bandıyla sarılı olarak satışa sunulacak.

Aynı zamanda kampanya sayfası yeni projenin başlatıldığını duyurdu. GA Bunko'nun resmi twitter hasabı da bir paylaşımında "Yeni şeyin üzerinde çalışıyoruz. Çünkü bu başlatılacak olan proje yeni bir proje. En kısa zamanda sizinle de paylaşacağız." dedi. Yani bu projenin şu ana kadar hiç yapılmamış bir şey olması bekleniyor, live-action uyarlaması gibi. Yeni projenin detayları, kampanyanın Japonya'da başlamasıyla ortaya çıkması bekleniyor. Takipte kalın.

Serinin son cildi olan 13. cildi 13 Şubat'ta yayımlanacak. Sonra da onun alt serisi olan Sword Oratoria'nın 10. cildi çıkacak. Frenchise'in romanının, mangası da dahil olmak üzere, 9 milyon kopyası basıldı.

"Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?"'ın 1 ve 12. cildinin kapağı:

               ImageImage

Sword Oratoria'nın 1 ve 9. cildinin kapağı:

              Image

"Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?" mangasının 1.cildinin kapağı Kunieda, "Sword Oratoria" mangasının 1. cildinin kapağı da Takashi Yagi tarafından çizilmiştir.

              ImageImage

kaynak: crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları