Fūka: Anime Tanıtımı
Fūka

Kodansha'nın Haftalık Shōnen Dergisi'nin bu yılki 52. sayısı, Salı günü Kouji Seo'nun Fūka mangasının animesi için daha fazla oyuncu ve tema şarkısı yayınlıyor.

ekstra kast , Suzuka Akitsuki olarak Kanako Mitsuhashi'yi ve Yamato Akitsuki olarak Daisuke Nakamura'yı içeriyor. İki oyuncu rollerini Suzuka animesinden tekrar canlandırıyor.

 
Anime'nin açılış temalı şarkısı, orijinal manga dizisindeki bir grubun adı olan "Hedgehogs" tarafından "Climber's High". şarkı sözlerini yazan kişi "SEO" ve ilk defa şarkı sözleri yazdığını işaret ediyor. şarkı WEST GROUND tarafından besteleniyor ve MY FIRST STORY'den SHO tarafından düzenleniyor.

Şarkıyı seslendiren Hedgehgs grubu çeşitli ünlü müzisyenden oluşuyor. SHO gitar çalıyor, BONEZ'den T$UYO$HI bas çalıyor, ELLEGARDEN'den Hirotaka Takahashi davul çalıyor ve anime bestecisi Takurō Iga klavye çalıyor. Aynı zamanda Hedgehogs grubunun üyesi Manami Numakura da şarkıyı söyleyecek.

Anime'nin resmi web sitesinde yakında yeni açılan tema şarkısını önizleyecek yeni bir tanıtım videosu yayınlanacak.

Lynn Rolü: Fūka Akitsuki

Saori Hayami Rolü: Koyuki Hinashi

Yūsuke Kobayashi Rolü: Yū Haruna

Mikako Komatsu Rolü: Sara Iwami

Sōma Saitō Rolü: Makoto Mikasa

Kazuyuki Okitsu Rolü: Kazuya Nachi

  • Mikako Takahashi Rolü: Mayu Haruna
  • Saori Ōnishi Rolü: Hibiki Haruna
  • Kaede Hondo Rolü: Chitose Haruna
  • Yōko Hikasa Rolü: Tomomi-sensei


Hikaye, henüz okul değiştiren Yū Haruna adlı genç bir adamın hikayesini anlatır. Biraz utangaç ve telefon bağımlısı biridir. Sürekli twitterda takılır. Fūka Akitsuki adlı bir kızla tanışır; cep telefonu bile yoktur, özgür ruhludur ve doğal olarak etrafındakileri büyülemektedir. Yū son zamanlarda popüler bir şarkıcı olan çocukluk arkadaşı Koyuki Hinashi ile Twitter üzerinden temasa geçer. Bir gün Yū, Fūka'yı Koyuki'nin konserlerinden birine davet eder ve orada üçü ilk kez buluşur. Hikaye, internet yoluyla başlayan bir sevgi ile internet yoluyla başlamayan bir aşk arasındaki aşk üçgenini izliyor. Fūka, Seo'nun daha önceki manga Suzuka'sının kahramanlarının kızıdır.

Merhaba ben 17 yaşında üniversiteye hazırlanan arada yazılar yazan lise 3. sınıf öğrencisiyim. Favori animelerim büyük ihtimalle Steins;Gate ve Fullmetal Alchemist ama Shigatsu wa kimi no uso da olabilir. Bir de HighSchool DxD'nin light novellerini okuyorsanız efsane bir hikayesi var. :D

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları