Fruits Basket 2. Sezon Bahar 2020'de Yayında
İlk sezonu özetleyen çok özel bir video ile birlikte fanları sevindiren haber geldi.

Natsuki Takaya'nın Fruits Basket mangasından uyarlanan, geçtiğimiz yıl Nisan ayında yayınlanan 25 bölümlü ilk sezonun ardından, yeni sezonun da Nisan 2020'de TV Tokyo and TV Osaka kanallarında yayınlanmaya başlanacağı çok özel bir video ile duyuruldu. İlk sezonu özetleyen yedi dakikalık video ile unutulmaz anlara  geri dönmek biz fanlarını fazlasıyla sevindirdi.

2001 yılında yayınlanan versiyonundan da farklı olarak manganın tüm bölümlerini kapsayacak olan Fruits Basket (2019) animesinin, Mangaka Takaya'nın isteği doğrultusunda oyuncu kadrosu ve prodüksiyon ekibi değişmişti. Funimation tarafından daha önce yayınlanan Fruits Basket 2. sezon fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.


Funimation ve Crunchyroll tarafından yayınlanan animenin hikayesi ise şöyle;

Bir aile trajedisinden sonra hayatı alt üst olan cesur liseli kızımız Tohru, hayatının iplerini eline alır ve harekete geçer...bir çadırın içine taşınır! Fakat ne yazık ki yeni evi gizemli Sohma klanı'na ait özel arazinin içindedir ve küçük girişiminin açığa çıkması pek uzun sürmemiştir. Neyse ki Sohma ailesi onu yanlarına alır fakat bu ailenin akıl almaz bir gizemi vardır - onlara karşı cinsten biri dokunduğunda Çin burcu hayvanlarına dönüşmektedirler!


Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları