Free! Take Your Marks Teaser Videosunda 4 Hikaye
28 Ekim'de vizyona girecek film için, 4 hikayenin konusu açıklandı.

Free! - Take Your Marks anime filminin resmi web sitesi bugün yeni bir teaser video yayınladı. Bu videodaki 4 hikayenin konusu Koç Sasabe (Hiroshi Yanaka) ve Amakata-sensei (Satsuki Yukino) tarafından anlatılıyor. 

Free! - Take Yours Marks animesinin resmi web sitesi ayrıca keyvisual, cast ve kadroyu ve filmde yer alan 4 hikayeyi de içeriyor. Free! - Take Yours Marks filmi, Free! -Timeless Medley filminin devam serisi. Filmin Mart ayında okuldan mezun olmakla uğraşan Haruka'nın etrafında döner. 

Film, karakterlerin geleceklerine dair atacakları ilk adımların öncesinde ve ilkbaharın ilk günlerinde gerçekleşen 4 hikayeyi ele alır.

  Image

#1 Unmei no Choice! (Fateful Choice!): Haruka, gelecek yıl üniversite hayatına başladığında yaşamak için bir yer aramak üzere Tokyo'ya gider. Koç Sasabe, Haruka'ya bir emlakçı önerir ancak Haruka oraya gittiğinde beklenmedik bir karakter ile karşılaşır. 

#2 Hitō no Cooling Down! (Cooling Down at the Secret Hot Spring!): Aiichirō ve Momotarō, Rin ve Sōsuke'ye mezuniyet hediyesi olarak ne vereceklerini düşünürler. En iyi hediyenin ne olduğunu bulmaya çalışırlarken Momotarō piyangoyu kazanır. 

#3 Kessoku no Butterfly! (United Butterfly!): Nisan ayından itibaren Iwatobi Lisesi Yüzme Kulübü Rei, Nagisa ve Gou'ya kalacaktır. Kulübe yeni üyeler toplamak için bir promosyon videosu hazırlayacaklardır ama... 

#4 Tabidachi no Eternal Blue! (The Eternal Blue of Journeys to Come!): Iwatobi Lisesi Yüzücü Kulübü üyeleri, Avustralya'ya gitmeden önce Rin'e veda etmek için sürpriz bir parti hazırlıyorlar.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları