Free! ~Road to the World~ Yume Anime Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı
2020 Yaz sezonunda yeni bir filmin geleceği duyuruldu.

Kyoto Animation'ın resmi YouTube kanalı, Free! Anime serisinin “Free! - Dive to the Future” isimli üçüncü sezonuna dayanan derleme filmi “Free! ~Road to the World~ Yume (Dream)” için 60 saniyelik bir fragman yayınladı. Film ayrıca TV animesinde bulunmayan yeni bölümleri de içeriyor.

Free! ~Road to the World~ Yume filminin 2020 yılının yaz sezonunda yayınlanacağı duyurulan yeni filme köprü niteliğinde olduğu belirtildi.

2013 yılında “Free! - Iwatobi Swim Club” ve 2014 yılında “Free!- Eternal Summer “ adlarıyla yayınlanan ilk iki sezonun ardından, Temmuz-Eylül 2018 tarihleri arasında  “Free! - Dive to the Future” isimli 12 bölümlük devam animesi izleyiciyle buluşmuştu. 

Aralık 2015’te gösterilen “High Speed! -Free! Starting Days” filmi doğrudan, bir kaç bölümü Free! Tv Animesine adapte edilmiş “High Speed!” Romanını baz almıştı. Free! Animesi Haruka ve diğer yüzücülerin lise yıllarını konu alırken “High Speed!”, karakterlerin ortaokuldaki maceralarını takip ediyor. 

2017 yılında “Free! -Timeless Medley- Kizuna” , “Free! -Timeless Medley- Yakusoku” ve “Free! -Take Your Marks” isimli üç derleme film daha yayınlanmıştı. Serinin 3. Sezonundan oluşan yeni derleme film ise 5 Temmuz 2019'da Japonya'da gösterime girecek.

Kaynak: crunchyrollann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları