Free! Dive to the Future Animesinin '0. Bölümü' İçin Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Free! Dive to the Future TV animesinin resmi web sitesi cumartesi günü, animenin “0. bölümü” için bir özet videosu yayınladı.

Bölüm, 26 Eylül'de Japonya'da çıkacak olan Blu-ray Disc ve DVD sürümlerinde de yer alacaktır. Bu bölüm daha önce 23 Haziran'da anime için düzenlenen bir etkinlikte gösterilmiştir.

Seri 11 Temmuz'da prömiyerini yapmıştır. Crunchyroll, Japonya'da yayınlandığı gibi seriyi yayınlamakta ve Funimation, animeyi İngilizce dublaj olarak yayınlayacaktır.


İki TV anime serisi, iki derleme filmin ve Free! -Take Your Marks-filminin yönetmeni ve bölüm yönetmeni olan Eisaku Kawanami, seriyi Kyoto Animation ve Animation DO'da yönetmektedir. Masahiro Yokotani senaryoları yazmak ve denetlemek üzere geri döndü ve Futoshi Nishiya karakter tasarımcısı ve baş animasyon direktörü olarak geri döndü. Tatsuya Katō da müzik bestelemek için geri döndü. Animedeki beş ana ses aktörü olan Style Five, yine yeni ED tema şarkısı olan "Gold Evolution"ı gerçekleştirmektedir.

ÖZET

Yeni seride, Tokyo'da koleje devam eden Haruka, Asahi ile tekrar buluşuyor ve içinde İkuya'nın da dahil olduğu ortaokul yıllarına geri döner. Makoto, Haruka ile birlikte Tokyo'dayken yeni bir hayalleri için çalışır. Rin, Sydney'de beklenmedik bir toplantı yapar. Yeni geleceklerini beklerken, onları yeni bir mücadele mi bekliyor olacak? Yoksa geride bıraktıkları geçmişle mi yüzleşecekler ?

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları