Food Wars! Shokugeki no Soma Animesinin 5. Sezonu 10 Nisan'da Prömiyer Yapacak
Ekip tarafından yeni bir görsel paylaşıldı.

Image

Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 14. sayısında, Pazartesi günü Food Wars! Shokugeki no Soma animesinin 5. sezonunun 10 Nisan'da prömiyer yapacağı açıklandı. Ayrıca, Pazartesi günü yeni bir görsel de paylaştı.

nano.RIPE (Food Wars! Shokugeki no Soma 2. ve 4. sezonların endingi) açılış tema şarkısı "Last Chapter"i, ses oyuncusu ve şarkıcı Mai Fuchigami (Planet With, Outbreak Company) "Crossing Road." isimli kapanış tema şarkısını performe edecek.

Beşinci sezonun adı Shokugeki no Sōma: Gō no Sara (Strong Plate, "Go"da "beş" anlamına gelen bir kelime oyunu).

Food Wars! Shokugeki no Soma: The Fourth Plate (Shokugeki no Sōma: Shin no Sara), Yūto Tsukuda ve Shun Saeki'nin mangalarına dayanan dördüncü sezon, 11 Ekim'de prömiyer yaptı ve 12 bölüm sürdü. Yoshitomo Yonetani animeyi J.C. Staff'da yönetmek için geri döndü. Shogo Yasukawa da seri senaryolarını yazmak için ve Tomoyuki Shitaya da karakter tasarımcısı olarak geri döndü.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları