Fist of the Blue Sky Regenesis Animesi Ek Oyuncularını ve Ana Şarkıyı Söyleyecek Sanatçıları Paylaştı
Shoten Tokuma'nın yayımladığı Monthly Comic Zenon dergisinin Mart ayı sayısında Fist of the Blue Sky animesindeki karakterleri seslendirecek olan yeni ses sanatçılarını ve ana şarkıları söyleceyecek olan sanatçıyı paylaştı.

Buronson, Nobuhiro Horie ve Tetsuo Hara'nın eseri olan Souten no Ken (Fist of Blue Sky Regenesis) mangası bir TV animesi oluyor. Monthly Comic Zenon'un perşembe günkü paylaşımına göre eklenen yeni ses sanatçılarının seslendireceği karakterler:

                                                                 Koyasu Takehito: Liú Fēi-Yàn

                                                              Image

                                                                   Uesaka Sumire: Erika Arendt

                                                               Image

                                                                         Satoh Setsuji: Yasaka

                                                               Image

                                                                     Touma Yumi: Pān Yù-Líng

                                                               Image

Daha önce söylendiği gibi 2006 da çıkan Fist of the Blue Sky'da da başrol olan Kenshiro Kasumi karakterini Yamadera Kouichi seslendiriyor.

                                                              Image

Animenin openningi Souten no Hate ni (To the Ends of the Blue Sky) şarkısını AK-69 söylüyor. Endingi de Uesaka söylüyor. Ending şarkısının adı ise İnori no Hoshizora (Starry Night of Prayer).


Animenin PV'si:

Polygon Pictures'tan Kazumi Yoshio animenin yönetmenliğini yapıyor. Ozaki Sotashi, animenin senaryosunun derlemesini ve yazımını üstlenmiştir. Teshigahara Kazuma (Street Fighter IV: The Ties That Bind) ve Satou Hiromi de animedeki karakterleri tasarlamışlardır.

Anime nisan ayında Tokyo MX ve diğer kanallarda çıkacak. Aynı zamanda Amazon Prime Video'da canlı yayın verilecek. 

                                                 Image

Fist of the Blue Sky mangasının hikayesi Brunson ve Horie, çizimleri de Hara tarafından yapılmıştır. Manga, Fist of the North Star mangasına öncülük etmiştir. Fist of the Blue Sky mangası ilk olarak Mayıs 2001'de, Shinchosa tarafından yayımlanan, Weekly Comic Bruch dergisinin ilk sayısında yayımlanmaya başlamıştır. Ağustos 2010'a kadar da yayımlanmaya devam etmiştir. Manga, Shinchosa tarafından 22 cilt olarak yayımlanmıştır.

Gutsoon! Entertainment, manganın bir kısmını İngilizce olarak çizgi romana çevirmiştir ve Raijin Comics Antolojisinde yayımlamıştır. Gutsoon!, manganın konusu şöyle açıklıyor:

Hikaye 2. Dünya Savaşı'ndan hemen önce geçiyor. Kenshiro Kasumi, Tokyo'daki küçük bir kız lisesinde sessiz ve dalgın bir edebiyat öğretmeni olarak gizlenen biridir. Bir zamanlar Hakuto Shinke'nin 62. büyük efendisi, İblislerin Şehri'indeki düzeni güzelce koruyan "God Fist of the North Star (Kuzey Yıldızı'nın Yumruk Tanrısı)", aynı zamanda "The King of Death (Ölüm Kıralı)" olarak da bilinen Yan Wang'dır. Haydutlara ve uyuşturucu satıcılarına karşı savaşan Kasumi, sevgilisi ve onun eski arkadaşlarının ölümüne kadar sessiz sakin bir hayat sürmek istiyordur. Bu nedenle yazılan kaderini yaşamak ve ortaklarının intikamını almak için Şanghay'a dönmek zorunda kalır.

Takuma Shote'nin Monthly Comic Zenon dergisi Shoten no Ken Re:Genesis adında yeni bir mangayı ekim ayından beri yayımlamaktadır. Bu magada ise editleme işini Buronson, orijinal fikir sahibi de Hara, senaryoyu yazan ise Hiroyuki Yatsu ve son olarak da mangadaki çizimleri de Hideki Tsuji yapmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları