First Pregnancy Mangası, Netflix'te Bir Dramaya Uyarlanıyor
Takumi Saito (Shin Ultraman) hamile kalan seçkin bir çalışanı oynuyor.

Eri Sakai'nin Hiyama Kentaro no Ninshin / Kentaro Hiyama's First Pregnancy mangası, 2022'de Netflix'te bir drama uyarlamasını olarak karşımıza çıkacak. 

Manga, 2012'de Kodansha'nın BE ・ LOVE aylık dergisinde, ertesi yıl bir da tankobon cilt halinde raflardaki yerini aldı. Yazarın Twitter yorumuna göre, film (live-action) projesi iki yıldan uzun bir süre önce başlatıldı.

Hikaye, erkeklerin hamile kalıp doğum yapabilmesinin üzerinden on yıldan fazla geçen bir dünyada geçer. Elit bir çalışan olan Kentaro Hiyama hamile kalınca, dünyanın erkeklerin hamileliği üzerindeki önyargıları ile tanışır. Hiyama ilk başta kendi dünyasını güzelleştirmek için bebek sahibi olmaya karar verir, ancak eylemleri kendisini ve çevresindekileri değiştirecektir. 

39 yaşındaki Takumi Saito (Shin Ultraman) baş karakter Kentaro Hiyama olarak rol alırken, 34 yaşındaki Juri Ueno (Nodame Cantabile) partneri Aki Seto'yu canlandırıyor. Yuko Hakota ve Takeo Kikuchi, yardımcı yönetmen olarak karşımıza çıkıyor.

Drama, Hiyama Kentaro no Ninshin / Kentaro Hiyama'nın First Pregnancy'i 2022'de dünya çapında eş zamanlı olarak Netflix'te yayınlanacak.

Image

                                                              Tankobon kapak

Image

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları