Fire Punch'ın Mangakası Yuzuru Hanyu'yu Resmetti!
Fire Punch mangasının mangakası Tatsuki Fujimoto buz patencisi Yuzuru Hanyu'yu resmetti.

Japon buz patencisi Yuzuru Hanyu bu senenin Weekly Shounen Jump'ının 38. sayısında illüstrasyon olarak yer aldı. Çizim Fire Punch'ın mangakası olan Tatsuki Fujimoto tarafından Lotte's Xylitol sakızlarının 20. yıl dönümü için düzenlenen "Come On! Energy! Kamou! Mirai ni Mukatte!"  kampanyası için yapıldı. Bu kampanya aynı zamanda 20 yaşına basan gençler içinde düzenlendi.

Fujimoto çizimi yaparken kendi ateş tarzının buradaki buza uyumlu olmayacağını düşünmüş ve endişelenmiş. Hanyu verdiği cevapta Shounen Jump ve Jump Plus'ı uzun süredir takip ettiğini ve Fujimoto ile çalışacak olmanın onur verici olduğunu belirtmiş. Kendisi hem spor hemde fantazi mangalarını çok severmiş.

Fujimoto Fire Punch mangasını Eylül 2016'da Shounen Jump aplikasyonu olan Jump Plus'da yayınlamıştı. Manganın 6. cildi 4 Ağustos'ta yayınlandı. Viz Media seriyi Ocak 2018'de yayınlamayı düşünüyor.

Hanyu daha önce Red Cross adına bir animasyon reklamında yer almıştı. Reklam ünlü illüstratör Amano Yoshitaka tarafından çizildi.

KAYNAK: AnimeNewsNetwork

Amacı olan bir tembel. Amacına ulaşmak için üşenmekten hiç çekinmez!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları