Fire-Punch Man Manga Tanıtım
Tüm dünya Buz Cadısı yüzünden karlarla kaplandı, aşırı soğuk yüzünden açlık ve delilikle karşı karşıya kalındı. Dondurucu soğukta insanlar doğal olarak ateş arayışına girişti. Agni'ye bahşedilen hediye bir umut mu, yoksa bir lanet mi?..

HİKAYE/ÇİZER: Fujimoto Tatsuki

KATEGORİ : Aksiyon, Komedi, Fantezi, Gizem, Shounen, Doğaüstü, Trajedi

YAYINLANMA TARİHİ: 2016

BÖLÜM SAYISI: 65 

DURUM: Devam ediyor

Okuyucularının geneli "manyaklardan oluşan bir seri, herifler resmen psikopat kelimesinin yaşayan örnekleri" dediği ve Tatsuki Fujimoto'nun ele aldığı Fire-Punch, ilginç karakterleri, kesme-biçme sahnelerinin aşırı olduğu, mangadaki karakterlerin +18 (görüntü olmasa da, ahlaki yönden) ilginç zevkleri, neredeyse herkesin psikopatça hareket etmesi okurların baya bir ilgisini çekiyor. 

Bu hikayede tüm dünya buz cadısının soğuğu ile kaplanır ve dünya sıcağa özlem duyar. Soğuk yüzünden yiyecekler kısıtlıdır ve dünya sadece yaşamayı hak edenlerin yaşadığı bir yere dönüşür. Mangada herhangi bir güce sahip olan kişiye "üstün" deniliyordu. Ve üstünler güçlerine göre önem taşıyor, devletler tarafından kullanılıyorlardı. Ana karakter yenilenilenebilen, Agni adında bir üstün erkek çocuğudur (Agni Hint mitolojisinde Ateş Tanrısı). Hikayenin başlangıcı ana karakterin kız kardeşinin ölümü ile intikam arayışına döner, başına gelmedik neredeyse hiç bir şey kalmaz... Başta Agni olmak üzere herkesin özlemle beklediği ve hayal ettiği o sıcak günler acaba ne zaman gelecek? 

Mangadaki soğukluk bedeninizi, bu sıcak havada soğutmasa da; ruhunuzu dibine kadar donduracağına eminim...

Eğer ileride manga yaparsam destek olur musunuz acaba ?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları