Final Fantasy XVI'nin Yeni Fragmanı Naoki Yoshida'nın Dünyasını Gözler Önüne Seriyor
Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Final Fantasy'nin yeni oyunu PS5 etkinliğinde tanıtıldı. Ağzınızın suyunun akmasına hazır olun!

Final Fantasy serisi, bünyesine yeni bir bireyi ekliyor; Final Fantasy XVI. PlayStation 5 etkinliğinde açıklandığı üzere Final Fantasy XVI için, yönetmen Hiroshi Takai ve yapımcı olarak FFXIV'den Naoki Yoshida ile birlikte çalışıyor.

Yoshida'nın belirttiği üzere bir sonraki bilgi bombardımanı 2021 yılında yapılacakmış, bundan dolayı elimizdeki bilgilerle yetinmemiz, bağrımıza basmamız gerek...

Yoshida'nın PlayStation Blog sitesinde yaptığı yorum;

"Final Fantasy XVI yapımcı (evet, sadece yapımcı) Naoki Yoshida burada. Fragmanı izlerken eğlendiniz mi? Gerçek zamanlı olarak yürütülen hem savaşlardan hem de ara sahnelerden oluşan özel görüntüler, tamamen yeni bir Final Fantasy oyunu olan bu oyunun geliştirilmesinin başlangıcından bu yana ekibimizin neler başardıklarının ancak bir kısmını temsil ediyor.

Bu kapsamda, ekibin boyutu, oyunculara hikaye ve oyun açısından eşsiz bir deneyim sağlamak için bir avuç üyeden şimdiye kadar oluşturduklarını düzeltmeye ve geliştirmeye devam eden tam teşekküllü bir birime dönüştü.

Yapacağımız bir sonraki büyük duyuru 2021 yılında olacak, bu süre zarfında herkesin, sadece Final Fantasy XVI için değil ayrıca Final Fantasy XIV için de spekülasyonlar yaparken eğlenmesini bekliyorum. Söylememe gerek yok ama bu iki yapıt için çok çalışacağım!"

Image

ve şimdi yönetmen Takai'nin söyledikleri;

"Final Fantasy I ilk çıktığında, ben de sadece bir oyuncu, genç ve büyük hayalleri olan bir gençtim. İlerleyen dönemlerde kendime Final Fantasy V'de kendime geliştirme ekibinde bir yer buldum...ne kadar uzun sürse de. O noktadan hem Final Fantasy XI, hem de Final Fantasy XIV'a iz bırakırken buldum kendimi.

Ve şimdi...XVI

Tamamen yeni bir geliştirme ortamının kurulmasından, PlayStation 5'in tüm özelliklerini öğrenmeye kadar ben ve takımım bu süreç boyunca sayısız mücadelenin üstesinden geldik tüm bunların hepsi sizlere Final Fantasy'nin 16. oyununu ulaştırabilmek içindi. Bu projeye her gün kalbimizi ve ruhumuzu adamamıza rağmen oyunun size ulaşmasına hala vakit var gibi görünüyor ama size söz veriyorum tüm bu bekleyişe değicek.

Final Fantasy XVI kısa süre sadece PS5'e özel olacak ama daha sonrasında diğer platformlara da çıkış yapacak.

KAYNAK: Crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları