Final Fantasy XV Oyunu Dijital Spinoff Manga Oluyor
Square Enix'in Final Fantasy XV oyununun resmi Twitter hesabı cuma günü, oyunun bir dijital bir spinoff mangasının geleceğini açıkladı.

Manga, Carbuncle (mangada "Car-kun" olarak da geçmektedir) çağrısını konu alacak ve Final Fantasy XV: Episode Carbuncle başlığı altında yayınlanacaktır. Kino Takahashi mangayı resmetmektedir.

ÖZET

Manga, arkadaşlarıyla bir geziye çıkan ve büyük bir maceraya atılan Carbuncle'a yoğunlaşmaktadır. Manganın ikinci bölümü 30 Temmuz'da yayınlanacak ve sonraki bölümler her ayın ikinci ve dördüncü pazartesi günü yayınlanacaktır.


Final Fantasy XV, Kasım 2016'da PlayStation 4 ve Xbox One için dünya çapında satışa çıkmıştır. Oyunun iOS ve Android için Pocket Edition'ı 9 Şubat'ta piyasaya sürülmüştür.

Oyun, 6 Mart'ta PS4 ve Xbox One için bir Royal Edition çıkarmıştır. Yeni sürüm, daha önce yayınlanan Season Pass DLC'yi ve diğer özellikleri de içermektedir. Windows Edition da aynı gün piyasaya sürülmüştür.


Square Enix, oyunun dört yeni DLC paketini kış ve ilkbahar ayları arasında, 2019'un başlarına kadar yayınlamayı planlamaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları