Figür Satın Almak İsteyenler Buraya!
Dünyanın en büyük figür sergisi Wonder Festivali, 19 Şubat'ta başlıyor.

Dünyanın en büyük figür sergisi Wonder Festivali, 19 Şubat'ta gerçekleşecek! Japonya'ya gidemeyen hayranlar için, etkinliğin heyecanını bulundukları yere taşımak adına Good Smile Company ve Tokyo Otaku Mode bir ekip kurmuşlar. 

Wonder Festivali ziyaret edenler, figürler için belirlenmiş yeni rakamları görürken, TOM'u ziyaret edenler büyük figür sergisi şerefine Good Smile Company'nin Wonder Festival Satış fiyatlarının altında alım yapabilecekler, satın alma bağlantısına şu linkten erişebilirsiniz. (Özel fiyatlarla satılacak figürlere erişmek için scroll down yapmanızı tavsiye ederiz.)

Satış Süresi: 18-25 Şubat 2017

Image

Good Smile Company, Wonder Festivali'nde ön siparişi alınacak pek çok güzel serilere de sahip, buna hayranlar tarafından çokça istenen Snow Miku da dahil. 

Ön sipariş listesinde yerinizi alamasanız da üzülmeyin, çünkü henüz yayınlanmayan bu figürlerden kazanma şansınız da var. Ödülü kazanma şansını elde edebilmek için şu formu doldurmalısınız. Bu formu doldurabilmek için bir TOM hesabınızın olması gerektiğini de belirtelim. Formu doldururken e-posta ve shipping adresinizi tam yazdığınızdan emin olmanızı tavsiye ederiz. Eğer bir TOM bir hesabınız yoksa şu linkten açabilirsiniz. Son başvuru tarihi 25 Şubat 2017 saat 23.59'a kadar.  Kazanan kişilere son başvuru tarihinden itibaren 48 saat içerisinde e-posta yolu ile iletişime geçilecek.

Eğer TOM'un Good Smile Company ile yapmış olduğu bu işbirliğindeki güzel figürlerden satın almak istiyorsanız satış sayfasının 28 Şubat 2017'ye kadar açık kalacağını ve ön sipariş alacağını da ekleyelim.

Aşağıda, Tokyo Otaku Mode tarafından çekilmiş festivale katılan özel parçaları ve Snow Miku serisini daha yakından görebilirsiniz. 

https://www.facebook.com/tokyootakumode/videos/1560228750671341/
https://www.facebook.com/tokyootakumode/videos/1559212497439633/
https://www.facebook.com/tokyootakumode/videos/1560139877346895/


kaynak: tokyo otaku mode facebook & tokyo otaku mode

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları