Fate/kaleid liner Prisma Illya: Prisma Phantasm Animesinin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
OVA, home videoda yayınlanmadan önce sinemalarda prömiyer yapacak.

Kadokawa, Cumartesi günü Fate/kaleid liner Prisma Illya: Prisma Phantasm animesinin ikinci bir tanıtım videosunu yayınladı. Ayrıca, anime için film müziklerinin 12 Haziran'da piyasaya sürüleceğini açıkladı.

OVA, daha sonraki bir tarihte Blu-ray Disc ve DVD'ye çıkmadna önce, 14 Haziran'da Japonya'da prömiyer yapacak.

Dönen ekip üyeleri arasıda animeyi SILVER LINK. 'de yönetecek olan Shin Oonuma bulunuyor.Hazuki Minase ve Kenji Inoue senaryodan sorumlular. Karakter tasarımcısı Kazuya Hirata ve müzik stüdyosu Lantis olacak. Geri dönen oyuncular arasında Illyasviel von Einzbernli rolünde Mai Kadowaki, Miyu Edelfeltli rolünde Kaori Nazuka ve Chloe Von Einzburn rolünde Chiwa Saito oynuyor.

Image

Fate/kaleid liner Prisma Illya ran 2007-2008 yılları arasında Kadokawa Shoten's Comp Ace'de çıkıyordu.Hiroyama daha sonra bir kaç devam mangası çıkardı.

İlk anime 2013 yılında başladı. İkinci sezon, Fate/kaleid liner Prisma Illya 2wei!, 2014'te, ardından üçüncü sezon Fate/kaleid liner Prisma Illya 2wei Herz! 2015'de, dördüncü ve son sezon, Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!, Temmuz 2016'da prömiyer yaptı.

Gekijōban Fate/kaleid liner Prisma Illya: Sekka no Chikai Ağustos 2017'de Japonya'da prömiyer yapmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları