Fate/Grand Order Yapımcısından İlginç Sözler: Göğüslere Dikkat Etmeliyiz
Adam haklı beyler dağılın.

Fate/Grand Order şu anda oldukça popüler durumda. Dünya üzerinde milyonlarca kişi bu markanın oyunlarını oynuyor, doujinshilerine bakınıyor ve ürünlerini havada kapıyor. Peki göğüsler bunun neresinde?

Fate/Apocrypha serisinin aksiyon sekanslarından sorumlu Shun Enokido, geçtiğimiz gün bilerek ya da bilmeyerek Twitter hesabı üzerinden seksapelitenin önemini vurgulayan bazı mesajlar yayınladı. Hemen endişelenmeyin! Serinin DxD'ye dönüştüğü falan yok. Enokido sadece Grand Order oyununun yaz reklamını tanıtıyordu.

Enokido, oyun içindeki yaz festivalini bildiren 15 saniyelik tanıtım fragmanının yapım aşamasından izleycilere çeşitli kareler sundu. Bu karelerden en ilginci Jeanne d’Arc'ın göğüslerinin yanına yazılmış olan [ おっぱい大事。 ] - Oppai daiji yani "Göğüslere dikkat" ibaresini taşıyandı.

Hemen arkasından paylaştığı karede ise Gilgamesh karakterinin üzerinde "daha seksi hatlarla belirtilmesi" gerektiğini söyleyen bir ibare yer alıyor.

Ekip çalışanları hayranlarını memnun etmek için neler yapmaları gerektiğini biliyorlar. Ah, siz yok musunuz!


Kaynak: GoBoiano

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları