Fate/Grand Order VR Oyununun İngilizce Ön Gösterimi Yayınlandı
Proje Japonya'da 6 Aralık'ta başladı.

Aniplex Amerika, Fate / Grand Order VR feat için Cuma günü bir fragman yayınladı. Video, oyunun üçüncü Japon tanıtım videosunun İngilizce versiyonu ve proje tarafından "Altria Pendragon VR Drama" şeklinde sunulan başka bir hikayeyi tanıtmaktadır.

Amerika'nın Aniplex'i Cuma günü A-Kon'da gerçekleştirdiği panelde, 4-8 Temmuz'da Los Angeles'ta düzenlenecek olan Anime Expo'da Fate / Grand Order VR Deneyimi'nin sunulacağını duyurdu. Bu tecrübede oyuncular Saber sınıfı Servanter Altria Pendragon'a ve Shielder sınıfı Demi-Servant Mash Kyrielight'a yeni bir göreve katılabilirler.

"Fate VR drama"projesi, oyuncuların  Fate/Grand Order  dünyasına girmelerine ve Servant Mash Kyrielight ile tanışmalarına olanak sağlıyor. Yukarıdaki video, Mash ile eğitimin ardından Artoria ile kısa bir soluklanma hakkında hikaye anlatıyor. Ancak soluklanma, bir savaş tarafından aniden son buluyor.

Aniplex, 2015 yazında Japonya'da Fate / Grand Order akıllı telefon oyununu yayınladı ve 13 milyondan fazla kez indirildi. Oyun 25 Haziran 2017'de Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da bir İngilizce sürümü çıktı. Oyun, lansmandan sonraki ilk 12 saat içinde 100.000'den fazla indirildi.

Fate / Grand Order: First Order isimli oyuna dayalı 74 dakikalık televizyon anime serisi, 31 Aralık 2016 tarihinde Japonya'da yayınlanmaya başladı. Amerika, Crunchyroll ve Daisuki Aniplex, aynı gün özel olarak yayınladı.  Aniplex Amerika, 24 Ekim'de Kuzey Amerika'daki Blu-ray Disc'te Japonca ve İngilizce seslerle özel bir albüm yayınladı.

Marka ayrıca 14-17 Temmuz tarihleri arasında Roppongi, Tokyo'daki Zepp Blue Theatre'da oynanan bir sahne oyununa da ilham verdi. 

Type-Moon ayrıca Temmuz ayında Aniplex, Delight Works Inc. ve Sega ile birlikte çalıştığı ve bu yıl Japon oyun salonlarında Fate / Grand Order Arcade oyununu piyasaya çıkardığını duyurdu. Iki yeni anime  Fate/Grand Order x Himuro no Tenchi: 7-nin no Saikyō Ijin-hen (Fate/Grand Order x Himuro's World: Seven Most Powerful Great Figures Chapter) and Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom- yılbaşı arifesinde piyasada olacak.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları