Fate/Extella Link Oyununun Yeni Tanıtım Videosu
Fate/Extella Link oyununun tanıtım videsounda Lu Bu, Elizabeth ve Gawain karakterleri görünüyor.

XSEED oyunu PS4, PS Vita, Switch ve PC için 22 Mart'ta yayınlıyor.

XSEED Games, Perşembe günü Fate / EXTELLA LINK oyunu için üç karakterin videolarını yayınlamaya başladı. Videolarda Lu Bu, Elizabeth ve Gawain karakterleri görünüyor.

Şirket ayrıca Çarşamba günü Li Shuwen, Robin Hood ve Francis Drake karakterleri için de video yayınladı.

Marvelous'un bir yan kuruluşu olan XSEED Games, oyunu 22 Mart'ta PlayStation Vita, PlayStation 4, Nintendo Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürecek. Bu sürüm yalnızca PS Vita için PlayStation Store üzerinden dijital olarak yayınlanacak. 

Oyun, Haziran 2018'de Japonya'da PS4 ve PS Vita için çıkmıştı. Switch sürümü ise Japonya'da 31 Ocak'ta çıktı. 

Oyun,  FATE/ EXTELLA franchise için yeni bir çalışma oldu. XSEED Games ve Marvellous daha önce Ocak 2017'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da PS4 ve PS Vita için Fate / EXTELLA: Umbral Star'ı  piyasaya sürmüşlerdi. Oyun Kasım 2016’da Japonya’da aynı platformlar için çıkartılmıştı. Marvelous, Temmuz 2017'de bir Nintendo Switch sürümünü yayımlamıştı ve  XSEED Games, Temmuz 2017'de Steam'de bir PC sürümü yayınladı.

Oyunun ana senaryosunu Kinoko Nasu yazdı ve Hikaru Sakurai ise senaryo asistanıydı. Arco Wada karakterleri tasarladı ve Takashi Takeuchi, Fate serisi orijinal karakter tasarımcısı olarak oyuna ismini yazdırdı. Oyunun müziğini ise Type-Moon üretti.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları