Fairy Tail Animesi İçin 3. Sezon Tarihi Belli Oldu!
Son günlerdeki gelişmelerin sonucunda Fairy Tail animesinin 3. sezonu yeniden gündeme geldi.

Bu gelişmelerin temel sebebi, Fairy Tail serisinin yaratıcısı, usta mangaka, Hiro Mashima'nın resmi twitter hesabından yaptığı açıklama. Serinin yeni bölümlerinin kısa bir süre sonra yayınlanmaya başlayacağını onaylayan Mashima, gösterime girme tarihini de açıkladı.

(FAIRY TAIL TV animesinin final sezonu 2018'de gösterime girecek!)

Fairy Tail animesinin üçüncü ve son sezonunun ilk bölümü, 7 Ekim Pazar günü yayınlanacak. Henüz bir çok soruya yanıt bulunamasa da yakın zamanda daha detaylı bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

Geçen yılın 26 Mart'ında, "A-1 Pictures" ve "Satelight" adlı film stüdyolarının Fairy Tail animesi için yeni bölümler yayınlamayı durdurmasıyla oldukça üzülen hayranların mutsuzluğu, ikinci sezon bittikten kısa bir süre sonra açıklanan, seri için yeni bir sezon çekileceği bilgisi sayesinde fazla uzun sürmemişti.

Fairy Tail animesinin geçmiş serilerinde de görev almış seslendirme sanatçılarından, başta Lucy karakterini canlandıran Aya Hirano ve Natsu karakterini canlandıran Tetsuya Kakihara olmak üzere çoğunun, bir değişiklik olmaksızın tekrar rollerini üstlenecekleri tahmin ediliyor.

2009'da gösterime giren ilk sezonu sayesinde kısa sürede ün kazanan Fairy Tail adı, şimdiye kadar iki sezon olmak üzere 277 bölümde, 9 OVA'da ve 3 anime filminde kullanılmıştır. Anime evreninin en çok sevilen ve benimsenen serilerinden biri olmayı başaran Fairy Tail, uzun yıllar boyunca yoğun ilgi görmeye devam edecek gibi gözüküyor. Gelişmeler için takipte kalın :)

Fairy Tail Main Theme

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları