Fairy Tail: 100 Years Quest Devam Serisi Anime Oluyor
Cumartesi gerçekleştirilen "Hiro Mashima Fan Meeting @ Mixalive Tokyo" canlı etkinliği sırasında Hiro Mashima ve Atsuo Ueda'nın Fairy Tail: 100 Years Quest adlı manganın devam serisinin TV animeye uyarlanacağı duyuruldu.

Ueda haberi kutlamak adına bir illüstrasyon paylaştı: 

https://twitter.com/atsuwo521/status/1436689692410269702

Kodansha Comics mangayı İngilizce olarak yayınlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Natsu, Lucy, Happy, Erza ve bütün Fairy Tail loncası yeniden harekete geçti! Ve bu sefer loncanın kurulmasından bu yana bir asırdan fazla bir süredir kimsenin cüret edemediği bir görev olan “100 Yıllık Arayış”ın peşine düşmeye karar verirler. Gizemli bir kasaba, aldatıcı bir ruh, dehşetli bir düşman… ve keşfedilmeyi bekleyen yeni bir kıta. Gerçek arkadaşlarınla beraberken macera asla sonlanmaz!


Ueda (Dr. Prisoner, Hajime Shachō Monogatari) Mashima'nın orijinal Fairy Tail mangasının devam serisini Kodansha'nın Magazine Pocket manga uygulaması üzerinden 25 Temmuz 2018'de yayımlamaya başlamıştır. Mashima manganın orijinal senaryosunu yazmakta ve Ueda seriyi resmetmektedir. Kodansha dokuzuncu derlenmiş kitap cildini 9 Temmuz'da yayımlamıştır..

Mashima'nın orijinal Fairy Tail mangası daha öncesinde animeye (2018'deki "final season"da dahlia olmak üzere), iki anime filmine, birçok OVA'ya ve spinoff mangalarına uyarlanmıştır. Kodansha Comics orijinal mangayı ve spinoff'ların birkaçını Kuzey Amerika'da yayımlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları