EX-ARM TV Animesi 2020'de Yaz Sezonunda Prömiyer Yapacak
Shinya Komi Twitter hesabından 14. cildin kapağını yayınladı.

Image

Manga sanatçısı Shinya Komi, Perşembe günü Twitter'da, EX-ARM mangasının 14. cildinin kapağının bir görüntüsünü yayınladı. Kapak resminde 2020 Yaz sezonunda animenin prömiyeri olacağı belirtiliyor. Manga 19 Ağustos'da satışa çıktı.

Manganın hikayesi, lise öğrencisi Akira Natsume'ye odaklanıyor. Trafik kazası geçirdiğinde sadece beyni kurtarılır ve daha sonra gelişmiş bir silahın parçası haline gelir. Akira, kayıp anılarını ve vücudunu tekrar kazanmak için polisin EX-ARM takımı ile işbirliği yapıyor.

Komi, HiRock'ın senaryosu ile mangayı Grand Jump'da Şubat 2015'de EX-VITA mangasının yeni bir versiyonu olarak mangayı başlattı. Seri, Aralık 2017'de Shonen Jump + web sitesine ve uygulamasına taşındı ve 26 Haziran'da sona erdi. Shueisha, manga'nın 13. cildini 19 Nisan'da yayımladı.

EX-ARM EX adlı yeni bir manga, 28 Ağustos'ta Shueisha'nın Grand Jump Mucha dergisinde başlayacak.

Atarō Kumo (Hinomaru Sumo'nun romanları, Teiichi no Kuni'nin live-action filmi), manganın geçen Aralık ayında çıkarılan ilk roman uyarlaması olan Roman Deus Ex Machina'yı yazdı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları