Escaflowne'nin Kazuki Akane'si, Hoshiai no Sora Tennis TV Animesi'ni Yönetecek
Natsuki Hanae, Tasuku Hatanaka kapanmanın eşiğinde olan tenis takımının ortaokullu öğrencilerini canlandıracaklar.

TBS Anime Festa 2018 etkinliğinde, Kazuki Akane'nin (Escaflowne serileri ve filmi, Code Geass: Akito the Exiled, Birdy the Mighty: Decode, Noein) orijinal televizyon animesi Hoshiai no Sora'yı (Star-Crossing Skies) yöneteceği duyuruldu. Anime, gelecek yıl TBS'te çıkışını yapacak ve diğer kanallarda da yayınlanacak. 

Kapanmanın eşiğinde olan bir tenis takımında yer alan iki ortaokullu erkeğin hikayesini konu edinen anime dizisinin yayınlanan videosunda, Tōma Shinjō karakteri Maki Katsuragi'ye takımına yetenekli oyuncular aradığını ve kendisinin de katılmasını istediğini söyler ve bir yarışmadan bahseder. Katsugari ise katılmak için bir şart koşar: para. 

Video, Japon şair Kenreimon-in Ukyō no Daibu'dan bir alıntıyla sona erer; bu alıntı aşık iki yıldız sevgilinin yılda bir kez (7 Temmuz'da) göklerde buluştuğunda gerçekleşen festival Tanabata'ya bir referans olduğunu gösterir. 

Natsuki Hanae, Maki Katsuragi ve Tasuku Hatanaka ise Tōma Shinjō olarak karşımızda.

Image

Kazuki Akane 8-Bit'te (Encouragement of Climb, Rewrite, Infinite Stratos, Tokyo Ravens, Knight's & Magic) sadece animeyi yönetmeyecek, aynı zamanda süpervizör olarak görev yaparken senaryoyu da yazacak.  Yūichi Takahashi, Itsuka'nın orijinal karakter tasarımlarını adapte ederken aynı zamanda animasyon yönetmeni olarak da karşımıza çıkacak. 

Miki Takeshita, sahne setinden sorumlu olurken Shiori Shiwa sanatı yönetecek. Jin Aketagawa, Magic Capsule'de sesi yönetirken Flying Dog da müziklerden sorumlu olacak. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları