Encouragement of the Climb Animesinin 3. Sezonu 2 Temmuz'da Başlayacak
2. sezonda olduğu gibi serinin bölümleri 13 - 15 dakika olacak.

Encouragement of the Climb TV animesini ekibinin Salı günü yaptığı duyuruda, 3. sezonun Tokyo MX ve diğer kanallarda 2 Temmuz saat (Japonya saati ile) 25: 40'ta yayınlanacağını duyurdu. Anime ayrıca Japonya'da 15 kanalda da yayınlanacak.

Serinin bölümleri 13 - 15 dakika olacak.

3. sezon için ekip ve ana oyuncular geri dönüyor. İlk 2 sezonda animeyi yöneten Yusuke Yamamoto 3. sezon için Stüdyo 8-Bit'e geri dönüyor. Yuusuke Matsuo, karakter tasarımcısı ve animasyon yönetmeni, Kazuyuki Fudeyasu senaryo yazarı olarak geri dönüyor. Tom-H@ck ve yamazo müziği besteliyorlar.

Oyuncular Yuka Iguchi (Aoi), Kana Asumi (Hinata), Yōko Hikasa (Kaede) ve Yui Ogura (Kokona)  “Chiheisen Stride” (Horizon Stride) adlı açılış tema şarkısını, Iguchi ve Asumi, benzer bir şekilde, "Irochigai no Tsubasa" adlı kapanış tema şarkısını performe ediyor. Her iki şarkı için CD'ler 27 Temmuz'da satışta olacak.

Anime, Shiro'nun Yama no Susume manga serisine dayanıyor. Manga, Ocak 2013'te 12 bölümlük bir animeye ilham kaynağı oldu. İlk sezonun her bölümü beş dakika sürdü. İkinci sezon, Yama no Susume Second Season, Temmuz 2014'te başladı ve 24 bölüm devam etti. İkinci sezondaki her bölüm 15 dakika sürdü. Yama no Susume: Omoide Present, geçtiğimiz Ekim ayında Japonya'da 10 Aeon Sinema merkezinde gösterime girdi.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2018-06-05/encouragement-of-the-climb-third-season-anime-premieres-on-july-2/.132475

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları