EMIYA Yeni Fate/stay night Figürü ile Dimdik Ayakta
Archer, detaylı bir figürle döndü.

Sadece gemişten değil, gelecekten de hizmetkarlar çağırabilen ve asıl amacı geçmişteki kendisini öldürerek bir paradoks yaratmak olan Archer, aslında Emiya Shirou'dur. Fate/stay Night'ın iyi ve kötü arasında gidip gelen, kibirli ana kahramanlarından Archer'ın hikayesini canlı tutmak için süper detaylı bir figür hazırlanıyor.

Bu çok detaylı heykelcik, One Pice ve JoJo's Bizarre Adventure ve daha pek çok karakterin figürünü bizlerle buluşturan Yuki Ishiyama tarafından yaratıldı.  EMIYA; 1/7 ölçekli ve yaklaşık 3 cm yüksekliğine sahip. 

Her an dövüşmeye hazır olsa da nezaket dolu bir gülümsenin tasvir edildiği ikinci bir yüz de seneçekler arasında sunuluyor. 

PVC figürün satış fiyatı 16,800 yen (yaklaşık 580 TL) olarak belirlendi. Figürün önsipariş alımı bugün başladı ve Ağustos ayında da dağıtımı başlayacak. 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları